21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Lincar a luat contact cu stadionul „Ion Oblemenco“

Trupa lui Lincar a luat contact cu stadionul „Ion Oblemenco“

http://www.youtube.com/watch?v=d6X2BHR7EYg

Revenită la finalul săptămânii trecute din cantomamentul din Serbia, de la Zlatibor, CS Universitatea Craiova a avut doar câteva zile libere, ieri seară fiind programată reunirea echipei şi efectuarea primei şedinţe de antrenament pe stadionul „Ion Oblemenco“. Trupa lui Erik Lincar s-a afişat la legendara arenă din Bănie cu noul autocar şi a fost aşteptată de câţiva suporteri, reprezentanţi mass-media şi foarte mulţi jandarmi şi forţe de ordine. În tribune au luat loc, printre alţii, preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, şi foştii fotbalişti Silvian Cristescu şi Corneliu Papură.

Şedinţa de pregătire a grupării alb-albastre a durat aproximativ o oră şi s-a bazat mai mult pe exerciţii de stretching şi acomodare la efort, iar la final antrenorul Erik Lincar a afirmat că atât el, cât şi elevii săi, s-au simţit extraordinar pe „Ion Oblemenco“ şi că vor munci din greu ca să readucă bucuria în tribune.

De menţionat că odată cu antrenamentul fotbaliştilor lui Erik Lincar s-au pregătit şi voleibaliştii de la SCM-U Craiova, trupa antrenată de Dănuţ Pascu efectuând alergările şi celelalte exerciţii pe pista de atletism. 

În programul grupării din Bănie figurează astăzi două antrenamente, unul de dimineaţă, de la ora 10.30, celălalt după amiază, de la 19.00. CS Universitatea va susţine joi primul joc de verificare sub privirile fanilor olteni, urmând să întâlnească, de la ora 10.30, pe CS Vişina Nouă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS