19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTecău, aproape de „divorţ“ de Mîrnîi

Tecău, aproape de „divorţ“ de Mîrnîi

Parteneriatul dintre tenismanul român Horia Tecău şi bielorusul Max Mîrnîi pare să se apropie de final. Cei doi sunt aproape de o despărţire după US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, pe fondul unor rezultate sub aşteptări. Tecău şi Mîrnîi sperau că vor obţine rezultate bune în circuitul american de turnee (Washington, Montreal, Cincinati, US Open), dar nu au început deloc bine. Marţi dimineaţă, românul şi partenerul său au debutat cu o înfrângere la Washington. Aceștia au fost învinși cu scorul de 3-6, 6-3, 15-13 de perechea Grigor Dimitrov/ Michael Llodra.
După mai bine de jumătate de sezon, Tecău şi Mîrnîi au ieşit din Top 10, în care se regăseau la debutul lor ca pereche, retrogradând până pe locurile 16, respectiv 21. Aceştia au jucat destul de puţine turnee în 2013, 12, cucerind numai două titluri în turnee ATP 250, nici măcar un sfert de finală într-un turneu de Mare Şlem sau finală în Masters Series şi doar locul 7 ca echipă în „Race“, la limita calificării pentru Turneul Campionilor.
Românul a recunoscut că a fost deja căutat de alţi jucători din circuit pentru a face pereche în 2014, dar nu le-a dezvăluit numele.
Tecău şi Mîrnîi urmează să joace în perioada următoare la turneele de la Montreal, Cincinati şi US Open.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS