16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragalina: Am venit la CS „U“ pentru performanţă

Dragalina: Am venit la CS „U“ pentru performanţă

Mijlocaşul Dragoş Dragalina nu regretă nici un moment faptul că a venit la CS Universitatea Craiova, punctând că a semnat un contract valabil un an cu gruparea alb-albastră. Arădeanul de 25 de ani a afirmat că se munceşte foarte bine în cantonamentul din Serbia şi că îşi doreşte să facă o treabă frumoasă în tricoul alb-albastru.
„Abia am terminat antrenamentul, unul foarte intens, şi mă pregătesc să merg la masă, apoi vine odihna. Nu este deloc uşor aici, în Serbia. Se munceşte din greu, pentru că toată lumea are ceva de demonstrat. Avem condiţii excelente aici şi ne va prinde foarte bine acest cantonament. Simt că am motivaţie în tot ceea ce fac şi e foarte important pentru mine. Am semnat pe un an cu CS Universitatea şi mă bucur că am făcut-o, pentru că aici este mult profesionalism, începând cu antrenorul Erik Lincar, care are nişte teme de antrenament pe care eu nu le-am mai făcut, şi terminând cu masorul. Din câte ştiu eu, am semnat aproape toţi cei care suntem în Serbia chiar înainte de plecare. Este un pas înainte pentru mine“, a spus Dragoş Dragalina, pentru GdS.
„Am petrecut o perioadă frumoasă la CS Mioveni, dar Craiova e Craiova. Am ales să vin la CS Universitatea pentru performanţă, pentru suporterii care sunt aici. Am citit şi eu ce a spus pre­şe­din­tele de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu, că nu am caracter, că am plecat de la echipă când mi se propusese prelungirea contractului, dar sunt sigur că a spus-o la nervi. Dânsul are suflet mare şi nu cred că asta îi este părerea despre mine. Eu îl respect şi le urez multă baftă. Rămâneam la Mioveni, dar proiectul celor de la CS Universitatea a fost mai bun şi asta m-a făcut să plec. E mai bine pentru mine aici, din toate punctele de vedere. Sper să fac o treabă cât mai bună“, a completat mijlocaşul craiovenilor.

„Dacă vom avea rezultate, suporterii vor fi lângă noi“

Întrebat dacă echipa a mai câştigat la capitolul omogenitate, Dragoş Dragalina a afirmat că lucrurile sunt pe drumul cel bun şi că suporterii nu trebuie să o judece pe CS Universitatea după eşecul cu FC Baloteşti.
„Repet, muncim mult în Serbia şi eu zic că pe zi ce trece mai câştigăm în omogenitate. Staff-ul tehnic pe care îl avem este profesionist şi ştie ce are de făcut. Au fost probleme în privinţa relaţiilor de joc şi era normal, pentru că întreaga echipă e nouă, dar acum lucrurile au început să se lege. Cu Baloteştiul a fost un accident, un simplu joc amical din care s-au putut trage nişte concluzii. Ştim că lumea a fost puţin dezamăgită, dar era al doilea amical al verii. În pregătire se mai întâmplă să faci şi meciuri mai slabe, pentru că vin după o perioadă de acumulări fizice şi câteodată randamentul nu este cel aşteptat. Mâine (astăzi, de la ora 10.30 – n.r.) jucăm cu Mladost Lucani (Liga I Serbia) şi sunt convins că evoluţia noastră va fi mai bună. Poate nu şi rezultatul, dar lumea trebuie să înţeleagă că un joc de pregătire nu este elocvent, pentru că antrenorul rulează tot lotul, încearcă tot felul de sisteme de joc, de jucători… Important este ca noi să fim în formă maximă la începutul campionatului şi să avem rezultate pozitive. În ceea ce-i priveşte pe suporteri, ştiu că unii sunt nedumeriţi, dar dacă vom avea rezultate vor fi lângă noi“, a punctat Dragoş Dragalina, care în cariera sa a mai evoluat la UTA Arad, Dinamo 2, CFR Timişoara, FC Olt Slatina, CS Turnu Severin şi CS Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS