12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-au luat de Maxim

S-au luat de Maxim

Transferat în iarnă de la Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Maxim i-a cucerit pe germanii de la VfB Stuttgart cu tehnica şi inventivitatea sa, făcând un retur de campionat foarte bun. Se pare că mijlocaşul român nu a respectat „tema de vacanţă“ şi a revenit nepregătit la antrenamente, fapt ce l-a supărat pe directorul sportiv al şvabilor, Fredi Bobic, care l-a taxat public pe fotbalistul de 23 de ani. „Parametrii fizici ai românului au fost mult sub aşteptări. Nici nu ar fi meritat să fie în teren cu Gent, la cât de nepregătit a venit din vacanță“, a spus Bobic. Acesta a făcut referire la amicalul pierdut de VfB în Belgia, cu 2-0, la mijlocul săptămânii trecute, în care antrenorul Bruno Labbadia nu l-a folosit nici un minut pe Maxim.
Cu toate acestea, fostul mare fotbalist german nu se îndoiește de calitatea românului. „Este un fotbalist mare. Cu toate acestea, e un semn că ar trebui să se concentreze 100% doar la fotbal”, a mai spus Bobic, citat de Digi Sport.
Se pare că spusele oficialului german l-ar fi „trezit“ pe Alexandru Maxim: „Am venit după o perioadă de pauză, dar voi munci din greu să revin la 100% și să ajut echipa“.
Cu toate acestea, Alexandru Maxim a fost titular în meciul amical disputat sâmbătă, cu Valencia, câștigat cu 1-0 de șvabi. Tehnicianul lui Stuttgart, Bruno Labbadia, a început cu următorul unsprezece: Ulreich – Sakai, Schwaab, Niedermeier, Rausch – Gentner, Boka, Sararer – Maxim, Torun, Ibisevic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS