12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au confirmat

Pandurii au confirmat

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Braşov, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2013/2014 a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Matulevicius (‘9, ‘60) şi Paraskevas (‘21). Pentru FC Braşov a înscris Fonseca ‘82.
Pandurii: Lazăr – Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovici – Breeveld, P. Anton – Nicoară (‘62, Buleică), D. Nistor, Eric (‘71, Brata) – Matulevicius (‘76, Lemnaru). Antrenor: Cristian Pustai.
FC Braşov: Marinescu – Vagner (‘46, Străuţ), Oltean, Machado, Da Silva – Madeira, Enceanu (‘46, Tătar) – I. Popa, Dias, Mateiu (‘71, Fonseca) – Buga. Antrenor: Adrian Szabo.
Cartonaşe galbene: Unguruşan ‘46 / Vagner ‘38.
Au arbitrat: Al. Tudor – A. Oniţă, V. Marinescu; P. Unimatan.
Observatori: C. Fecioru, Al. Boc.

Pustai, încântat de Eric

La finalul jocului, antrenorul oltenilor, Cristi Pustai, a apreciat jocul elevilor săi şi l-a remarcat pe brazilianul Eric, de la care aşteaptă şi mai multe realizări. „Ne-am creat situații multe de a înscrie și am avut un joc bun. Un joc care ne dă speranțe pentru joi. Ne prind bine jocurile din Europa și să sperăm că vom avea cât mai multe. Eric poate mai mult, sper să reușim să-l aducem la o formă fizică foarte bună. Nicandro e un fotbalist foarte util. Am ținut mult să-i aducem și le mulțumesc celor de la Mediaș că ne-au înțeles. A rămas și Nistor și cred că avem o echipă destul de bună și sperăm să ne atingem obiectivele în acest campionat“, a spus Pustai, la Digi Sport.
„Am reușit prima victorie și ne menținem obiectivul: să realizăm cel puțin cât au realizat Pandurii în sezonul trecut. Am muncit foarte mult pentru victoria asta și am meritat-o. Acum trebuie să ne gândim la meciul de joi, din Europa League. Întâi, trebuie să trecem de estonieni, apoi putem discuta de Hapoel. Mă bucur că am ajuns la Pandurii. Toată lumea știe că iubesc Mediașul, am familia acolo și trăiesc acolo, dar aveam nevoie de o schimbare, care a venit la timp. Obiectivul meu e să fiu cel mai bun străin încă o dată și să ajung cât mai sus cu Pandurii. E o onoare să lucrez din nou cu Cristi Pustai. E omul care are mereu încredere în mine, care m-a crescut, care m-a făcut Eric care sunt azi“, a declarat Eric de Oliveira.

Nistor: O să-mi respect contractul

Mijlocaşul Dan Nistor, unul dintre cei mai buni jucători ai pandurilor în sezonul trecut, este decis să stea şi în acest sezon la Târgu Jiu şi să-şi ducă astfel la bun sfârşit contractul, neexcluzând varianta să continue cu gruparea olteană şi după. „Mai am un an, o să-mi respect contractul și la sfârșit voi sta la masă cu domnul Marin Condescu și cu impresarul meu și vom discuta, vom vedea dacă rămân“, a spus Nistor.
„Eu i-am propus o anumită primă pentru prelungirea contractului, care expiră la anul, și, în cazul în care mai vine o ofertă la iarnă, mai lua o primă și de acolo“, a afirmat, miercuri, președintele gorjenilor, Marin Condescu, după o discuţie cu Nistor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS