28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Florescu a semnat contractul cu Dinamo Moscova

Fotbal – Florescu a semnat contractul cu Dinamo Moscova

Internaţionalul român George Florescu a semnat un contract pe un an cu echipa Dinamo Moscova, antrenată de compatriotul său Dan Petrescu, potrivit site-ului oficial al clubului rus. Florescu, care are 11 selecţii şi un gol la naţionala României, vine din postura de jucător liber de contract, după ce înţelegerea cu Astra Giurgiu, formaţie la care a evoluat în returul sezonului trecut, a expirat la data de 1 iulie. 

Mijlocaşul de 29 de ani s-a pregătit alături de Dinamo în stagiul din Elveţia şi va purta tricoul cu numărul 21.
„Am fost cu echipa în cantonamentul din Elveţia şi m-am simţit bine la Dinamo. Sunt bucuros că am semnat şi sunt onorat că voi juca la acest club”, a declarat Florescu, conform Agerpres.
George Florescu este incert pentru meciul cu Anji Mahacikala, programat astăzi, dar a afirmat că va fi sută la sută apt pentru derby-ul cu Spartak Moscova (27 iulie), ambele pe teren propriu.
George Florescu este un produs al clubului Universitatea Cluj, de unde a plecat în 2004 la Sheriff Tiraspol. După două sezoane petrecute în campionatul Republicii Moldova, a jucat un sezon la Torpedo Moscova, doi ani la Midtjylland (Danemarca), un sezon la Alania Vladikavkaz şi apoi în perioada 2011-2013 la Arsenal Kiev.
Dinamo Moscova i-a reziliat pe cale amiabilă contractul căpitanului Igor Semşov şi l-a transferat pe fundaşul olandez de origine braziliană Douglas Franco Teixeira (25 ani), fost la FC Twente, care a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea rusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS