30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Podari şi CS Apa îşi măsoară „muşchii“ în Cupa României

AS Podari şi CS Apa îşi măsoară „muşchii“ în Cupa României

Noua divizionară C, AS Podari, şi fosta reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, CS Apa, se întâlnesc astăzi, de la ora 17.30, pe terenul localităţii din vecinătatea Craiovei, într-o partidă contând pentru primul tur al Cupei României.
Tehnicianul podărenilor, Nae Ungureanu, se aşteaptă la o partidă încinsă, pe care îşi doreşte să o câştige. „Va fi o partidă foarte disputată, sunt multe ambiţii şi orgolii olteneşti la mijloc. Au venit foarte mulţi jucători în probe de la ei şi nu i-am oprit, pentru că obiectivul nostru nu este menţinerea în Liga a III-a. Conducerea noastră şi investitorii ne oferă toate condiţiile şi vor să promovăm în B, deci trebuie să avem un lot cu jucători foarte buni pentru a îndeplini acest obiectiv. Vor să ne demonstreze că au valoare şi că ne-am înşelat. Şi la ei s-a schimbat conducerea tehnică, au venit Costică Donose şi Mac Gârleşteanu, foşti colegi ai mei de la Universitatea Craiova, şi îşi doresc şi ei să înceapă cu dreptul noul sezon. Este primul nostru meci oficial şi voi miza pe jucătorii cu care s-a reuşit promovarea, pentru că avem nevoie de omogenitate cel puţin pentru început. Avem mulţi jucători noi, unii veniţi în probe, iar lotul nu este definitivat în prezent. Trebuie să câştigăm acest joc, mai ales că jucăm pe teren propriu“, a declarat Nae Ungureanu, pentru GdS.

„Mergem să jucăm
şi, bineînţeles,
să câştigăm“

De partea cealaltă, preşedintele CS Apa Craiova, Dorel Grigorie, a afirmat că echipa gazdă porneşte favorită, dar speră ca Răduţ şi compania să dea peste cap calculele hârtiei.
„E clar că nu ne aşteaptă o partidă uşoară. Podariul porneşte favorită, în primul rând pentru că joacă pe teren propriu, apoi pentru că a avut continuitate în pregătire, ei fiind angrenaţi în această vară cu barajul de promovare, iar vacanţă nu prea au avut. Noi ne-am reluat antrenamentele la începutul săptămânii trecute, pe lângă faptul că ne-au plecat foarte mulţi jucători. Cu toate acestea, mergem să jucăm şi bineînţeles să câştigăm, pentru că de asta suntem înscrişi în competiţie“, a spus Dorel Grigorie, pentru GdS.
Partida va fi arbitrată de Viorel Flueran, acesta urmând să fie ajutat la cele două tuşe de Cristi Nicola şi Dragoş Stanciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS