11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bugetul CS Universitatea Craiova a crescut la două milioane de euro

Fotbal – Bugetul CS Universitatea Craiova a crescut la două milioane de euro

http://www.youtube.com/watch?v=rSDsBqyaYc8

Sala Polivalentă din Craiova a găzduit astăzi o conferinţă de presă organizată de CS Universitatea Craiova, la care au luat parte directorul executiv Pavel Badea, antrenorul Erik Lincar, directorul sportiv Zeno Bundea şi doi jucători, mijlocaşul Gabriel Velcovici şi fundaşul Zoran Ljubinkovic.

Tehnicianul oltenilor nu a dorit nici de această dată să dezvăluie identitatea fotbaliştilor pe care îi antrenează în prezent la Mogoşoaia, dar a punctat că în lotul de 21 de jucători se regăsesc destui olteni. „Avem 20-21 de fotbaliști cu care ne-am înțeles, am discutat, am negociat, dar vreau să-i prezint pe 16 august, la Craiova. Sunt jucători care poate se vor integra, alții poate că nu, așa că nu e corect să-i enumăr acum, iar ei să nu mai fie atunci aici. Sigur că mai sunt jucători din Oltenia şi din Craiova în special, în afară de Gabriel Velcovici, dar îi veţi afla pe 16 august”, a declarat Erik Lincar, dezvăluind şi planul de „bătaie” pentru perioada următoare: „Demararea proiectului CS Universitatea Craiova este unul public, care a început prin reunirea echipei pe data de 10 iulie. Obiectivul nostru este unul singur și anume promovarea în Liga I. Îmi doresc și sunt aproape sigur că vom reuși acest obiectiv. Vom avea două jocuri amicale în săptămâna care urmează, după vom pleca în cantonament în Serbia și apoi pe 5 august vom reveni la Craiova. Suntem în cantonament la București, la Mogoșoaia, deoarece la noi este renovare și nu avem deocamdată condițiile necesare pregătirii. Odată încheiate aceste lucrări, vom veni la Craiova, deoarece aceasta este echipa orașului și a craiovenilor”.
Din staff-ul tehnic al CS Universitatea vor face parte Fane Nofitovici, Nedu Iulian și Cornel Blejan.
Directorul executiv, Pavel Badea a dezvăluit că bugetul echipei a crescut de la 1,5 la 2 milioane de euro şi că imnul CS Universitatea va fi „Cântec pentru Oltenia”. „Noi suntem clubul-mamă, sub patronajul căruia au fost obținute toate marile performanțe din trecut. Imnul echipei este cel pe care îl iubim cu toții, cel al lui Adrian Păunescu, și putem să-l folosim la meciurile de pe teren propriu. Echipa a fost înscrisă în Liga a II-a. Acceptul îl vom primi în urma analizei dosarului, până pe 5 august. Pot să vă spun că bugetul echipei nu mai este de 1,5 milioane de euro, ci de 2 milioane de euro, pentru că vrem să facem o echipă puternică şi să obţinem promovarea fără nici un fel de problemă. Acești bani vor fi dați, nu sunt numai promisiuni. Am intrat în acest proiect cu dragă inimă și cred în el cu totul. Pornim de la zero”, a declarat Pavel Badea.
La rândul lor, directorul sportiv Zeno Bundea şi jucătorii Gabriel Velcovici şi Zoran Ljubinkovic au declarat că se simt onoraţi în îmbrace tricoul Craiovei şi că speră să o ducă pe CS Universitatea în Liga I.
Mai multe amănunte veţi citi în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS