29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea a început pregătirea la Mogoşoaia

CS Universitatea a început pregătirea la Mogoşoaia

Noua echipă a Craiovei, CS Universitatea, s-a reunit ieri după-amiază la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Tot ieri, jucătorii ar fi trebuit să susţină şi un control medical la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Bucureşti, dar acesta a fost reprogramat pentru 19 iulie. Planul de „bătaie“ al formaţiei oltene a fost dat peste cap de echipele Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna, care s-au grăbit să efectueze vizita medicală, deoarece urmează să se întâlnească sâmbătă într-un meci de baraj pentru rămânerea în Liga I.
„Am decis să amânăm controlul medical, pentru că a fost mare aglomeraţie astăzi (ieri – n.r.) la INMS din cauza echipelor Rapid şi Chiajna. Am fost reprogramaţi pentru 19 iulie“, a declarat antrenorul Erik Lincar, pentru GdS.
În privinţa reunirii, prima întrevedere dintre Lincar şi jucători a avut loc marţi seară, la Hanul Berarilor, o terasă din apropierea centrului vechi al Bucureştiului, la masă luând loc şi directorul sportiv Zeno Bundea. „I-am remarcat pentru că vorbeau de fotbal, de Universitatea Craiova, dar nu ştiu să dau nume, pentru că nu sunt familiarizat cu jucătorii din Liga a II-a“, a spus unul dintre vecinii de terasă.
Contactat telefonic, Erik Lincar a declarat că nu este vorba de secretomanie în privinţa lotului şi că îl vom cunoaşte duminică, atunci când urmează să fie prezentat într-o conferinţă de presă ce va avea loc de la ora 12.30, la Sala Polivalentă din Bănie. „Nu are rost să vi-i spun acum, pentru că nu au semnat încă, iar unii mai au ceva probleme cu fostele cluburi pentru care au activat. Aveţi puţină răbdare. O să prezentăm lotul în conferinţa de presă de duminică“, a spus Erik Lincar.

Lotul nu este definitivat

Chiar dacă la Mogoşoaia s-a efectuat primul antrenament şi oficialii CS Universitatea au făcut tot posibilul să-i ţină departe de ochii presei pe jucători, numele acestora au fost „deconspirate“. Este vorba despre: Boran Brac (portar, 24 ani, Hajduk Kula), Florin Pârvu (fundaş, 22 de ani, ultima dată la CSM Vâlcea), Zoran Ljubinkovic (fundaş central, fost la Petrolul), Ramses Gado (fundaş sau mijlocaş dreapta, 31 de ani, ultima oară la CSMS Iaşi), Sebastian Remeş (mijlocaş central, 21 de ani, internaţional de tineret), Adrian Ionescu (mijlocaş, 23 de ani, fost la Oţelul şi U Cluj), Enache Câju (mijlocaş, 30 de ani, fost la Delta Tulcea), Gabriel Precup (mijlocaş central, 27 de ani, ultima dată la FCM Târgu Mureş), Cristian Ganea (mijlocaş, 21 ani, fost la FCM Târgu Mureş), Amet Engin (mijlocaş, 21 de ani, ultima dată la Farul), Ousman Guyane (atacant, 18 ani, fost la Oţelul şi Dunărea Galaţi), Alexandru Buhuşi (atacant, 23 de ani, fost la Petrolul), Lucian Pîrvu (atacant, 31 de ani, fost la Craiova în 2007, ultima dată la CS Otopeni), Răzvan Gorovei (atacant, 19 ani, fost la CSMS Iaşi), Bardu Cristian (mijlocaş dreapta, 32 de ani), Ionuţ Adrian Cioinac (mijlocaş, 22 de ani), Marian Cârjă (fundaş dreapta, 26 de ani, Petrolul), Bogdan Scarlat şi Ovidiu Cherciu.
Conform apropiaţilor echipei, aceştia vor fi testaţi în perioada următoare şi vor rămâne la echipă doar dacă îl vor convinge pe Erik Lincar că merită. De asemenea, vor mai veni la echipă şi alţi fotbalişti.
În programul CS Universitatea a apărut şi un prim joc amical, adversară fiindu-i Fortuna Brazi (Liga a III-a). Confruntarea va avea loc pe 18 iulie, locul de desfăşurare nefiind stabilit deocamdată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS