14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Steaua a câștigat Supercupa României

Fotbal – Steaua a câștigat Supercupa României

Campioana STEAUA Bucureşti a câştigat Supercupa României după

ce a învins, miercuri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 3-0 (3-0), deţinătoarea Cupei României, PETROLUL Ploieşti.

Golurile au fost marcate de Nikolici ’21, Szukala ’32 şi Pintilii ’41.

1-0: Tănase centrează de pe partea stângă, iar Nikolici înscrie din alunecare, din 6 metri.

2-0: Centrare Bourceanu din lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Szukala reia din 11 metri cu o lovitură de cap la colţul lung.

3-0: Tănase centrează de pe partea stângă, mingea ajunge pe partea opusă, la Georgievski, iar acesta îi pasează lui Pintilii, care înscrie cu un şut de la 16 metri sub transversală.

În minutul 29, Yamissi l-a faultat în careu pe Nikolici şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, iar centralul Ovidiu Haţegan a acordat penalti pentru Steaua. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Bourceanu, care a tras în dreapta lui Pecanha, însă portarul Petrolului a respins.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski (Prepeliţă ’66), Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, G. Iancu (Stanciu ’57), Cr. Tănase – Nikolici (Piovaccari ’61). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Petrolul Ploieşti: Pecanha – Achim, Neag (Romario ’56), Yamissi, Guilherme – Mustivar (Cristescu ’80), Hoban – Boudjemaa, Ad. Cristea (Teixeira ’57), Grozav – Hamza. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Tănase ’10, Pintilii ’45, Bourceanu ’89 / Yamissi ‘8, ’28, Grozav ’32, Guilherme ’73.

Cartonaş roşu: Yamissi ’28.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan (central), Octavian Şovre, Aurel Oniţa (arbitri asistenţi), Cristian Balaj, Alexandru Tudor (arbitri adiţionali) şi Istvan Kovacs (rezervă).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS