16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Carmen Amariei: "Obiectivul SCM e clasarea în primele opt echipe"

Handbal (f) – Carmen Amariei: „Obiectivul SCM e clasarea în primele opt echipe”

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va începe astăzi după amiază pregătirea pentru noul sezon al Ligii Naţionale. Înainte de primul antrenament, antrenoarea Carmen Amariei a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre noile achiziţii, programul de pregătire şi obiectivul echipei.

La conferinţă au fost prezente două dintre jucătoarele nou-venite, ambele de lot naţional, portarul Mirela Nechita (sosită de la Dunărea Brăila) şi extrema stângă Nicoleta Dincă (de la „U” Jolidon Cluj). Ambele au declarat că au venit la Craiova să facă performanţă. Cele mai recente transferuri anunţate de noua antrenoare sunt cele ale Ionelei Guran (pivot, ultima dată la Roman) şi Anca Amariei, sora mai mică a antrenoarei. Anca Amariei evoluează pe postul de inter şi a jucat ultima dată în Franţa, la Dijon. Antrenoarea Carmen Amariei şi-a prezentat de asemenea staff-ul cu care va lucra, craioveanul Gabriel Bîrcină – antrenor secund şi Constanţa Florescu – organizator de competiţii.

În ceea ce priveşte obiectivul, Amariei a anunţat că SCM Craiova şi-a propus clasarea în primele opt echipe din campionat, adică în play-off. Pe 15 iulie, echipa va pleca în cantonament la Eforie Nord, pentru zece zile, apoi sunt şanse foarte mari să participe la un un turneu de pregătire, pe 2 şi 3 august, la Baia Mare. Antrenoarea ar vrea să organizeze şi la Craiova un turneu puternic de pregătire.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS