13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Gorjenii, mulţumiţi după tragerea la sorţi

Fotbal – Gorjenii, mulţumiţi după tragerea la sorţi

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va evolua în turul al doilea din Liga Europa împotriva câştigătoarei dintre Balla Town (Ţara Galilor) şi Levadia Talinn (Estonia), conform tragerii la sorţi, care a avut loc astăzi, la Nyon, în Elveţia.

Antrenorul oltenilor, Cristi Pustai, a declarat că meciul din turul doi va fi foarte greu, mizând că echipa dinEstoniae favorită să treacă de turulI.„Va fi foarte greu pentru noi. Estonienii par să fie favoriţi la calificare din turul I şi ar putea juca împotriva noastră. Dar mi-e teamă de impactul cu Liga Europa, dar trebuie să ne păstrăm cadenţa şi în Liga 1. Impactul participării în Liga Europa va fi foarte puternic. Ar fi bine să avem un parcurs european cât mai lung, dar tot aşa de bine şi este foarte important să începem bine şi acest campionat ca să avem o continuitate“, a declarat antrenorul Cristi Pustai, pentru site-ul official al clubului. „Nu avem neapărat un obiectiv în Europa League, nu am discutat pe această temă, domnul preşedinte Marin Condescu este la Nyon, a asitat la tragerea la sorţi. Se va întoarce de acolo şi apoi vine cu noi în cantonamentul dinAustriaîn partea a doua a pregătirii şi vom discuta. E bine să ne fixăm anumite ţinte, dar tot aşa de bine este să fim foarte, foarte realişti pentru că am reuşit o clasare pe locul doi în campionatul trecut, care ne obligă foarte mult în următorul campionat. Trebuie să ne menţinem pe o stare de continuitate şi să rămânem printre echipele fruntaşe, pentru că numai aşa la anul o să avem altă experienţă de acest de gen şi putem să devenim o echipă mare“, a completat Cristi Pustai. 

 

Marin Condescu: Trebuie să trecem de orice adversar

 

Prezent la tragerea la sorţi a meciurilor din turul doi preliminar al Ligii Europa, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că ar prefera adversarul din Estonia, FC Levadia Tallinn. „Dintre cei doi posibili adversari cu care putem juca după ce am aflat la tragerea la sorţi, nouă ne convine mai bine să jucăm în Estonia, am prefera să jucăm cu cei de la FC Levadia Tallinn. E adevărat că ne aşteptam şi noi când s-au făcut împerecherile acolo la 1-8 sau 1-10, dar a venit 1 cu 6. Putea fi şi mai bine pentru noi, eventual mai aproape în Muntenegru sau Armenia. Dar e bună totuşi tragerea privind adversarii posibili pentru că se putea şi mai rău. Dacă vrem să mergem mai departe trebuie să trecem de orice adversar“, a declarat Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS