23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportŞcoala „Decebal“ a cucerit Cupa „Ilie Balaci“

Şcoala „Decebal“ a cucerit Cupa „Ilie Balaci“

Ediţia a şaptea a turneului de fotbal dotat cu trofeul „Ilie Balaci“ s-a disputat ieri pe terenul de sport al Şcolii „Obedeanu“ Craiova (structură a Şcolii Gimnaziale „Decebal“) şi a fost câştigată de elevii de la Şcoala Gimnazială „Decebal“. În finală, echipa câştigătoare a învins cu scorul de 5-1 echipa Liceului de Artă „Marin Sorescu“. Locul trei a revenit Şcolii din Argetoaia, care a învins în finala mică Şcoala din Podari cu scorul de 4-2.
Locul cinci a revenit Şcolii din Malu Mare, care a învins cu 1-0 echipa gazdă a Şcolii „Obedeanu“, clasată pe ultimul loc. Rezultatele din grupe.
Grupa A: Şcoala „Obedeanu“- Şcoala Argetoaia 0-2, Şcoala Argetoaia – Şcoala Gimnazială „Decebal“ 0-1, Şcoala Gimnazială „Decebal“ – Şcoala „Obedeanu“ 5-1; Grupa B: Liceul de Artă „Marin Sorescu“ – Şcoala Malu Malu 4-0, Şcoala Malu Malu – Şcoala Podari 0-2, Şcoala Podari – Liceul de Artă „Marin Sorescu“ 0-2. Cel mai bun portar a fost desemnat Alexandru Butaru (Şcoala Argetoaia), Mario Vânătoru (Şcoala Gimnazială „Decebal“) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, iar Remus Trancă (Şcoala Gimnazială „Decebal“) a ieşit golgheter. Organizatorii şi partenerii lor s-au îngrijit ca nici un copil să nu plece acasă fără un mic premiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS