22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, buni de joc

Pandurii, buni de joc

Mai mulţi componenţi ai formaţiei Pandurii Târgu Jiu s-au prezentat vineri dimineaţă la Policlinica pentru Sportivi din Craiova în vederea efectuării vizitei medicale. Delegaţia gorjenilor a fost condusă de staff-ul medical al echipei, compus din medicul Şerban Ion, masorul Ovidiu Blendea şi asistentul Florin Raşoveanu, iar lotul de jucători i-a cuprins pe următorii: portari: Joao-Pedro Mingote, David Lazar; jucători de câmp: Marian Pleaşcă, Alexandru Grigoraş, Dan Nistor, Paul Anton, Ionuţ Rada, Alin Buleică, Valentin Lemnaru, Albert Voinea, Cornel Predescu, Iulian Mamele, Ionuţ Tătaru, Alexandru Dan, Călin Cristea, Claudiu Voiculeţ, Gheorghe Răduca, Alexandru Ciucur, Ciprian Brata şi Cosmin Băcilă.
„Acesta este primul «val» de jucători care a venit la viză. Săptămâna viitoare, în funcţie de transferuri, vor mai veni şi alţii. Băieţii stau foarte bine din punct de vedere fizic“, a comentat medicul Şerban Ion.

Cu gândul la aventura europeană

Gorjenii, a căror reunire a avut loc joi seară, s-au simţit foarte bine la clinica din Bănie, glumele făcând ca atmosfera să fie destinsă. Chestionaţi în legătură cu viitoarele confruntări, Dan Nistor, Claudiu Voiculeţ şi Pedro Mingote au spus, la unison, că abia aşteaptă să evolueze în Liga Europa.
„Ne aşteaptă o perioadă grea de pregătire, dar suntem conştienţi că avem nevoie de aşa ceva, pentru că vrem să facem o figură frumoasă în Liga Europa. Să sperăm că vom avea parte şi de adversari accesibili, pentru că eu sper să prindem primăvara europeană“, a spus Voiculeţ, aprobat de Nistor şi Mingote.
La rândul său, fundaşul craiovean Alin Buleică a afirmat că zilele trecute a purtat o discuţie cu oficialii şi staff-ul tehnic al gorjenilor şi şi-a lămurit situaţia. „Am vorbit cu conducătorii clubului, cu domnul Pustai, şi au zis că voi rămâne la echipă, că se vor baza pe mine în acest sezon. Nu mai vreau să fiu împrumutat, pentru că îmi doresc să joc în Liga Europa. Aşa, în vara asta, am fost dorit de mai multe echipe şi, dacă era să nu mă vrea, îmi găseam imediat echipă. M-a vrut Astra, de fapt cam toate echipele aflate în fruntea clasamentului. Eu îmi doresc să rămân la Pandurii şi să facem o treabă bună şi anul acesta. Nu ştiu dacă putem juca în locul Stelei în Liga Campionilor, deşi aş vrea, dar vreau să ajungem cât mai sus în Liga Europa“, a declarat Alin Buleică, pentru GdS.
Pentru Pandurii Târgu Jiu urmează un cantonament montan, destinat acumulărilor fizice, care va debuta luni, cartierul general fiind stabilit la hotelul Hilton din Sibiu. Al doilea stagiu de pregătire, în care se va lucra la îmbunătăţirea relaţiilor de joc, va avea loc în intervalul 29 iunie – 13 iulie, la Viena (Austria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS