12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAS Podari a cucerit Cupa României – faza judeţeană

AS Podari a cucerit Cupa României – faza judeţeană

Campioana Doljului, ASPodari, a cucerit trofeul Cupei României – faza judeţeană după ce a câştigat ieri seară, scor 2-0, confruntarea cu CS Işalniţa, din finala competiţiei. Golurile au fost înscrise de Laurenţiu Boroiban (’82), care a marcat cu capul de la 10 metri după o centrare venită de pe dreapta de la Crângoiu, şi Cruşoveanu (’89), care a şutat imparabil de la 7-8 metri lateral stânga, după un atac prelungit.

La scorul de 0-0 AS Podari a irosit şi o lovitură de pedeapsă, obţinută de Boroiban, dar Cătălin Ţenovici a nimerit bara din stânga porţii (‘76).

De asemenea, jocul a fost tensionat în partea secundă, arbitrul Sebastian Colţescu arătând două cartonaşe roşii. Pe primul l-a văzut podăreanul Stoian, după un fault asupra lui Nica (’70), avertisment în urma căruia nu va putea evolua în meciul din barajul pentru promovare de pe 19 iunie, de la Motru, cu Recolta Dănceu. Cel de-al doilea roşu l-a văzut portarul celor de la Işalniţa, Chiriţă, după un fault asupra lui Boroiban, din care a rezultat şi penaltiul ratat de Ţenovici (’75). În poarta Işalniţei a intrat Păduraru, jucătorul de câmp „sacrificat“ de antrenorul Nicu Năstăsie fiind mijlocaşul Ţucă.

AS Podari: Barbu – Stoian, Preduţ, Istudor (’46, Sodoleanu), Stoica (’68, Pârvan) – Niţă, Crângoiu, Ţenovici, Tâmplaru (’83, Cruşoveanu) – Preda (’90, Dumitraşcu), Boroiban. Antrenor: Victor Naicu.

CS Işalniţa: Chiriţă – Tănase, Sgubiu, Nica, Flori – Trică, Ţucă (’75, Păduraru), Bratoveanu (’90, Şomlega), Sucitu – C. Scarlat, Ionele. Antrenor: Nicu Năstăsie.

Cartonaşe galbene: Crângoiu / Sgubin, Trică.

Cartonaşe roşii: Stoian ’70 / Chiriţă ’75.

Au arbitrat: S. Colţescu – D. Mitruţi, Ad. Popescu; O. Dumitrică, V. Flueran; M . Iliescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS