17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoljul îşi află astăzi campioana

Doljul îşi află astăzi campioana

Campionatul Ligii a IV-a Dolj se încheie astăzi cu un meci extrem de important, în care se decide campioana şi totodată reprezentanta judeţului în jocul de baraj, programat pe 19 iunie, care se va disputa în compania reprezentantei Mehedinţiului, Recolta Dănceu. De la ora 18.00, la Podari, formaţia locală primeşte vizita liderului campionatului, Dunărea Calafat, diferenţa de doar un punct dintre cele două combatante conducând la ideea că jocul va fi unul foarte disputat. Pentru a nu exista polemici pe tema arbitrajului, conducătorii AJF Dolj au delegat la acest derbi o brigadă de Liga I, formată din Sebastian Colţescu (la centru), Daniel Mitruţi, Adrian Popescu (asistenţi) şi George Găman (rezervă), observatori fiind desemnaţi Marian Ezaru, Aurică Beldeanu şi Ciri Mayer. De asemenea, forul judeţean a luat măsuri de siguranţă speciale, fiind alocaţi 30 de jandarmi, ca la un meci de Liga I.
Revenind asupra jocului, antrenorul formaţiei AS Podari, Victor Naicu, speră ca la sfârşitul confruntării să sărbătorească cu şampanie titlul de campioană a Doljului. „Aşteptăm nerăbdători acest meci, pe care nu concep să nu-l câştigăm. Am muncit mult ca să ajungem aici, am avut multe puncte de recuperat, şi ar fi culmea să clacăm tocmai acum. Eu am încredere că vom învinge şi îi vom dedica victoria primarului Constantin Gheorghiţă, a cărui zi de naştere a fost duminică, el crezând tot timpul în noi. Calafatul are şi varianta egalului, dar bag mâna în foc că nu vor rezista asaltului la care îi vom supune. Nu avem probleme de lot şi cu toţii ne gândim doar la victorie“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
De partea cealaltă, căpitanul formaţiei Dunărea Calafat, George Uşurelu, este bucuros că meciul va fi arbitrat de o brigadă de Liga I, considerând că astfel sunt şanse mici ca echipa sa să piardă acest meci. „Pentru noi este un meci ca oricare altul şi trebuie să obţinem un rezultat bun. Sperăm să terminăm neînvinşi şi să mergem să susţinem barajul, pentru că ar fi păcat să nu reprezentăm noi Doljul în Liga a III-a. Una este să meargă la baraj echipa unui municipiu, cum e a noastră, şi alta să ajungă formaţia unei comune. Nu avem probleme de lot şi mă bucur foarte mult că vom avea parte de o brigadă de arbitri foarte bună, ca să nu existe discuţii după meci. Cel mai bun să câştige“, a punctat George Uşurelu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS