16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Carmen Amariei a fost prezentată ca noua antrenoare a echipei SCM Craiova

Handbal (f) – Carmen Amariei a fost prezentată ca noua antrenoare a echipei SCM Craiova

Carmen Amariei, noua antrenoare a echipei feminine de handbal SCM Craiova a fost prezentată astăzi, oficial, de către directorul clubului, Bogdan Bălan, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Sala Polivalentă. Amariei, care şi-a încheiat cariera la chiar SCM Craiova, după o accidentare, a spus că nu şi-a fixat încă un obiectiv, pentru că acest lucru va depinde le jucătoarele şi sponsorii care vor veni.

„Am fost sunată de multe jucătoare, am sunat şi eu, ne dorim inclusiv jucătoare care au activat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar dacă vom reuşi să formăm o echipă puternică, nu poate fi decât bine. Ne dorim, de asemenea, să păstrăm jucătoarele din echipa care a încheiat sezonul recent şi cu care am fost colegă în teren. Sper să păşesc cu dreptul în acest nou drum din viaţa mea” a spus fosta sportivă, care a semnat pe două sezoane cu SCM Craiova. Directorul clubului, Bogdan Bălan, a menţionat că schimbarea lui Bogdan Burcea cu Amariei vine după „o analiză care a dus la concluzia că echipa trebuie să aibă alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare”.
Ca jucătoare, Amariei, are un CV impresionant. A evoluat la echipele Oltchim Râmnicu Vâlcea, Besançon, Randers, Slagelse, „U“ Jolidon Cluj, Rulmentul Braşov, FC Copenhaga, Hypo Viena, Viborg, Terom Z Iaşi şi SCM Craiova. A câştigat două Ligi ale Campionilor cu Slagelse, iar în 1999 a devenit golgheter al Campionatului Mondial de Handbal. A jucat 173 de meciuri pentru naţionala României, marcând 843 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS