28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - FC Botoşani, Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I

Fotbal – FC Botoşani, Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I

Formaţia Săgeata Năvodari şi-a asigurat în premieră promovarea în Liga I, în urma victoriei de pe teren propriu, scor 1-0, din meciul cu Dunărea Galaţi, contând pentru etapa a 29-a (penultima) a Seriei I din eşalonul secund. Unicul gol al partidei a fost marcat de Tigoianu, în minutul 8.

La finalul partidei, principalul finanţator al echipei din Năvodari, Nicu Babu, a declarat, pentru Mediafax, că nu crede că Săgeata va avea probleme cu licenţa. „Suntem foarte fericiţi pentru această promovare. Nu cred că vom avea probleme nici cu licenţa. Luni vom primi un răspuns definitiv şi în acest sens. Avem deja asiguraţi pentru Liga I 1,5 milioane de euro de la primărie, 400.000 de la sponsori şi banii din drepturile de televizare”, a afirmat Babu.

Săgeata a promovat de pe poziţia secundă, primul loc în Seria I fiind ocupat de FC Botoşani, care şi-a asigurat prezenţa în Liga I încă din etapa a 28-a.

Tot joi, în Seria I s-au mai înregistrat următoarele rezultate: CF Brăila – Dinamo II Bucureşti 3-0, CSM Unirea Slobozia – ACS Buftea 0-0.

În Seria a II-a, s-au disputat următoarele meciuri: FC Bihor Oradea – FC UTA Arad 2-3, FC Maramureş Universitar Baia Mare – ACS Poli Timişoara 1-1, FC Argeş Piteşti – FC Olt Slatina 0-6 şi CSM Râmnicu Vâlcea – Damila Măciuca 1-0. În urma acestor rezultate, au promovat în prima ligă Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara. Partida FCM Târgu Mureş – Corona Braşov va avea loc vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS