21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Mircea Rednic nu va mai antrena Standard Liege

Fotbal – Mircea Rednic nu va mai antrena Standard Liege

Tehnicianul Mircea Rednic nu va mai antrena echipa belgiană Standard Liege din sezonul viitor, urmând să fie înlocuit cu israelianul Guy Luzon, informează Mediafax. „Puriul” a avut o întâlnire astăzi cu preşedintele clubului, Roland Duchatelet, a anunţat luni publicaţia La Dernuiere Heure: „Am plecat după cinci minute, deoarece am înţeles că nu-mi va prelungi contractul. Sunt foarte dezamăgit pentru că eu voiam să rămân. Este o decizie pe care o văd ca o lipsă de respect după munca pe care am depus-o. Voi susţine mâine (n.r. – marţi) o conferinţă de presă”.

Preşedintele clubului Standard Liege, Roland Duchâtelet, i-a reproşat lui Rednic transferurile făcute în perioada de mercato, în special cele ale românilor George Ţucudean şi Adrian Cristea: „Te poţi despărţi de un antrenor cu rezultate bune? Da, Anderlecht a făcut acest lucru cu Jacobs şi încă sunt campioni. Când un antrenor îşi dă seama că nu a făcut alegeri bune, trebuie să accepte, nu să încerce, să demonstreze contrariul. Cu Anderlecht (n.r. – la eşecul cu 0-2 din 5 mai), când l-a trimis în teren pe Cristea, ceva s-a rupt…”, a spus Duchâtelet, care şi-a exprimat regretul că Rednic nu a folosit mai mult jucătorii aduşi de preşedinte, cum ar fi Ono şi Reza.
La meciul cu Anderlecht din 5 mai, George Ţucudean a fost rezervă, iar Adrian Cristea a intrat pe teren în minutul 64.
Rednic (51 de ani) a preluat gruparea belgiană în octombrie 2012, după demiterea lui Ron Jans, şi a reuşit să califice echipa în Liga Europa. Tehnicianul român avea contract valabil până la finalul acestui sezon.
Guy Luzon, care a pregătit echipa de tineret a naţionalei Israelului, va semna un contract pe un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS