16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniela Bărzoi şi Oana Anghelescu, medaliate la Campionatul Naţional

Daniela Bărzoi şi Oana Anghelescu, medaliate la Campionatul Naţional

Două dintre componentele secţiei de tenis de masă de la CSS Craiova au urcat pe podium la Bistriţa, la Campionatul Naţional individual rezervat juniorilor II (14-15 ani), masculin şi feminin.
Daniela Bărzoi şi Oana Anghelescu au obţinut medalia de bronz la dublu feminin. În optimile de finală, cele două sportive pregătite de Cătălin Georgescu au învins perechea formată din Manoilă / Strugar (ambele de la LPS Bistriţa), cu scorul de 3-2, apoi au învins un alt „dublu“ de la CSS Craiova, perechea Ştefania Arsenie / Andreea Puiu, de care au trecut cu 3-1. În disputa pentru semifinale, Bărzoi şi Anghelescu au fost învinse de perechea Bucur / Plăeaşu (ambele de la LPS Constanţa), cu scorul de 3-1.
Daniela Bărzoi a mai cucerit un bronz, la dublu mixt, alături de Vladimir Anca, sportiv legitimat la CSM Cluj. Cei doi au fost învinşi în semifinale de perechea Manole / Clapa (Pristavu Câmpulung / CSM Bistriţa), favoriţi principali ai probei, cu scorul de 3-0.
Până în semifinală, Bărzoi şi Anca au învins pe rând următoarele perechi: Manoilă/Demeter (LPS Bistriţa / Târgu Secuiescu) cu 3-2, Vrabie / Varga (CSM Buzău / CSS Târgu Mureş), cu 3-1, şi Sângiorzan / Baltag (LPS Bistriţa / Romgaz Mediaş) cu 3-0.
La simplu feminin, Daniela Bărzoi a fost învinsă de Mihaela Plăeaşu cu scorul de 4-0, pierzând astfel, pe lângă o medalie, şi şansele de a participa la Campionatul European pentru cadeţi. Competiţia a reunit 72 de sportivi de la peste 20 de cluburi.
„Vreau să le felicit pe Daniela Bărzoi şi Oana Anghelescu pentru obţinerea celor două medalii de bronz, dar şi pe celelalte trei sportive ale noastre prezente la concurs, Ştefania Arsenie, Andreea Puiu şi Luiza Popescu, pentru ambiţia cu care au jucat. Arsenie, Puiu şi Popescu sunt la o categorie mai mică de vârstă. Acum ne pregătim pentru Campionatul Naţional Individual de juniori III şi Campionatul Naţional individual de juniori I şi II, ce vor avea loc săptămâna viitoare, la Buzău, respectiv Constanţa. Sper să ne întoarcem măcar cu o medalie“, a spus antrenorul Cătălin Georgescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS