30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMiză mare în derbiul Olteniei

Miză mare în derbiul Olteniei

Formaţiile oltene din Liga I, Pandurii Târgu Jiu şi CS Turnu Severin, au reuşit victorii frumoase în „intermediara“ de la mijlocul săptămânii, ambele demonstrând că traversează o perioadă fastă şi că îşi pot îndeplini obiectivele, adică obţinerea unui loc de Liga Europa, respectiv evitarea retrogradării. Din nefericire, etapa a 31-a le opune pe cele două reprezentante ale noastre, confruntarea urmând să aibă loc duminică, pe „Municipalul“ de la Dunăre, de la ora 19.00 (Digi Sport 1). Evident, nu poate exista „prietenie“ în acest joc, cele trei puncte însemnând enorm atât pentru Jerry Gane şi compania, cât şi pentru „durii“ lui Cristi Pustai.
„Am câştigat cu CFR Cluj meritat, clar, şi am demonstrat că se poate, că suntem capabili să ne salvăm de la retrogradare. Ne-am bucurat mult pentru cele trei puncte, au contat enorm în clasament, dar acum trebuie să ne pregătim pentru următoarea partidă, cu Pandurii, care se anunţă foarte grea. Ei vin după un succes la fel de clar cu Viitorul Constanţa şi au nevoie de puncte, pentru că vor în Liga Europa. În ceea ce ne priveşte, o victorie ar limpezi situaţia noastră din clasament, ne-ar ajuta enorm şi vom face tot posibilul să o obţinem. Trebuie să recunosc că şi un rezultat de egalitate n-ar fi rău, pentru că programul ne avantajează. Sper să fie bine“, a declarat antrenorul severinenilor, Jerry Gane, pentru GdS.
De partea cealaltă, antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristi Pustai, şi-a atenţionat elevii că îi aşteaptă o viaţă grea în ultimele patru etape. „Mai avem patru finale. Jucăm cu Severinul, n-a pierdut pe teren propriu, ne va fi foarte greu. Jucăm afară cu două echipe care luptă să evite retrogradarea. Plus Brașov, echipă cu retur foarte bun, care n-are ce pierde și are un joc incomod. Apoi ultima finală, cu Astra, care s-ar putea să decidă clasamentul final. Eu sper să nu depindem de acest meci cu Astra“, a spus Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS