16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Târgu Jiu - Viitorul, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 30-a Ligii I

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 30-a Ligii I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, joi seară, pe teren propriu, scor 4-1 (2-1), echipa Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 30-a Ligii I, informează Mediafax. Golurile au fost marcate de Matulevicius ’19, ’45, Mamele ’55 şi Anton ’66 pentru gazde, respectiv Benzar ’25 pentru Viitorul.

1-0: Matulevicius a primit o pasă în spatele apărării constănţene şi a înscris cu un lob de la 16 metri peste portarul Buzbuchi, ieşit la marginea careului de 16 metri.

1-1: Benzar a şutat de la 25 de metri în stânga lui Mingote.

2-1: Nicoară a centrat de pe partea dreaptă, Buzbuchi a greşit respingerea, mingea a ajuns la Matulevicius, care cu o lovitură de cap din 6 metri a înscris de lângă Bălaşa în poarta goală.

3-1: Matulevicius a recentrat o minge venită din corner, aceasta a ajuns la Mamele, care a înscris cu un şut de la zece metri.

4-1: Buzbuchi i-a pasat lui Bejan, care a greşit pasa mai departe, Răduţ a recuperat, i-a pasat lui Anton, care a înscris la colţul lung cu un şut de la 102 metri.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (’38, Rusu), Rada, Mamele, Vlad – Nistor, Voiculeţ (’46, Răduţ), Anton – Nicoară, Matulevicius, Ibeh (’65, Cristea). Antrenor: Cristian Pustai.

Viitorul Constanţa: Buzbuchi – Mladen, Bejan, Bălaşa, Puţanu – Al. Lazăr, Benzar – Târnovan (’59, Gavra), Cârstocea (’53, Mitriţă), Cristocea (’75, Nikolov) – Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Cartonaşe galbene: Mingote ’15, Pleaşcă ’28 / Benzar ’41, Mladen ’58.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi Stelian Slabu, rezervă fiind craioveanul Viorel Flueran.

Observatorii partidei au fost Rodion Cămătaru şi Gheorghe Moise.

În minutul 15, Viitorul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Mingote asupra lui Rusu, însă Cârstocea a ratat penaltiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS