9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, pregătiţi să o ţină pe Steaua în şah

Pandurii, pregătiţi să o ţină pe Steaua în şah

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va evolua vineri, în deplasare, de la ora 19.45 (Dolce Sport), contra liderului Ligii I, Steaua Bucureşti, partida contând pentru etapa a 29-a.

„Un meci cu Steaua de pe aceste poziţii ale clasamentului, având în vedere că mai sunt de disputat doar şase etape, reprezintă pentru noi încununarea unui an de zile de muncă. Nu am socotit acest meci în sistemul de premiere. Ca şi puncte e la fel ca oricare alt meci. Probabil va suporta o premiere specială, dar să vedem întâi punct sau puncte, apoi vorbim de bani. Mai sunt 18 puncte puse în joc şi orice punct adăugat în clasament e foarte bun“, a spus antrenorul Pandurilor, pentru sportingorj.ro. „Când joci cu granzii campionatului, Steaua, Dinamo, CFR, Rapid, Petrolul sau Astra, ai meciuri în care îţi poţi verifica randamentul echipei, unde te afli. Sunt echipe care pot să reprezinte România în Europa şi cu ele te poţi măsura“, a mai declarat Cristi Pustai.

Partida Steaua – Pandurii va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Cristi Balaj – Bogdan Gheorghe, Florin Păunescu; Marcel Bârsan. Observator: Adrian Vidan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS