14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică - România a obţinut şapte medalii, între care una de aur, la CE de la Moscova

Gimnastică – România a obţinut şapte medalii, între care una de aur, la CE de la Moscova

România a câştigat şapte medalii la Campionatele Europene individuale de la Moscova, între acestea numărându-se şi una de aur, câştigată de Larisa Iordache în finala de astăzi de la bârnă, informează b1.ro. Iordache a obţinut aurul la bârnă, cu nota 15.266, iar Diana Bulimar a luat locul doi şi medalia de argint tot la bârnă, cu nota 14.833.

Tot astăzi, gimnastul Flavius Koczi a adus o nouă medalie pentru România, obţinând locul al doilea în finala la sărituri. Flavius Koczi a fost notat cu 15.158 la prima săritură şi cu 14.616 la cea de-a doua, iar cu media de 14.887 a obţinut medalia de argint. Medalia de aur a fost câştigată de rusul Denis Ablyazin, media 15.408, iar bronzul i-a revenit armeanului Artur Davtyan, cu media 14.866.

Larisa Iordache a mai obţinut astăzi medalia de argint în finala de la sol, colega ei Diana Bulimar câştigând-o pe cea de bronz, în aceeaşi finală.

Medaliile de astăzi duc palmaresul României de la Moscova la şapte, după cele două de argint câştigate de Larisa Iordache la invidual compus şi sărituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS