12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTravis Bureau: Vreau să joc în continuare la Craiova

Travis Bureau: Vreau să joc în continuare la Craiova

Baschetbalistul de la SCM-U Craiova regretă că nu-şi poate ajuta echipa la Mediaş, fiind suspendat. Vorbind despre viitorul său, Travis a spus că ar vrea să continue cu echipa din Bănie.

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va juca sâmbătă (ora 17.00, DigiSport) la Mediaş, cu formaţia locală Gaz Metan, în meciul al treilea din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naţionale.
Formaţia ardeleană conduce cu 2-0 la general după primele două confruntări, iar dacă se va impune şi în partida de sâmbătă va obţine calificarea în semifinale. În aceste condiţii, pentru SCM-U Craiova se va încheia sezonul. În schimb, dacă oltenii vor câştiga meciul trei, duminică este programată partida cu numărul patru, tot la Mediaş, de la ora 18.00.
Numai că lotul echipei oltene este decimat după evenimentele din ultimele zile. Mai precis, după incidentele de luni, de la finalul meciului doi din Bănie, doi dintre elevii lui Andelko Mandic, Rade Dzambic şi Travis Bureau, au primit suspendări din partea Comisiei de Disciplină a FRB. Dzambic a fost suspendat pentru patru etape, fiind considerat recidivist, iar Bureau a primit doar două, la fel ca şi jucătorul Krstanovic, de la Mediaş.
Pe deasupra, nici Ionuţ Drăguşin nu a făcut, vineri, deplasarea la Mediaş, deoarece s-a reaccidentat la un deget de la mâna stângă.
În aceste condiţii, adică fără trei titulari, Marius Toma, managerul formaţiei oltene, a vorbit despre obiectivul SCM-U la Mediaş: „Mergem să facem un meci bun şi să dăm şansa jucătorilor care nu au evoluat până acum să joace mai mult“.

Mi-am făcut prieteni aici

Unul dintre marii absenţi, americanul Travis Bureau, a declarat, pentru GdS că regretă gestul pe care l-a făcut la finalul meciului de luni, faptul că l-a lovit pe Krstanovic. „Ca să fiu cinstit, chiar regret ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Mediaş, pentru că, din cauza a ceea ce am făcut acum, nu mai pot merge cu echipa la Mediaş şi nu îmi pot ajuta colegii într-un meci important. Dar nu mai pot schimba ce s-a întâmplat… Vreau să îmi cer scuze faţă de suporteri, faţă de echipa celor de la Mediaş şi, mai ales, echipei mele pentru felul în care m-am comportat“, a spus cel alintat de fani „Mister Slam-dunk“.
Jucătorul în vârstă de 24 de ani a adăugat pentru GdS că se simte bine la Craiova şi ar vrea să continue şi sezonul viitor la SCM-U.
„Mă simt bine aici acum, m-am obişnuit cu viaţa de aici, deşi la început mi-a fost greu, având în vedere că a fost prima dată când mi-am părăsit ţara şi am fost singur, fără prieteni şi familie, dar acum m-am adaptat destul de bine şi mi-am făcut câţiva prieteni foarte buni. Nu am discutat cu conducerea despre prelungirea contractului pentru că m-am concentrat pe jocurile din sezon şi din play-off, dar sunt sigur că vom purta această discuţie foarte curând. Mi-ar plăcea mult să joc la Craiova în continuare, dar rămâne să vedem cum se vor aranja lucrurile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS