13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEXCLUSIV – Craiovenii vor juca finala mică la Campionatul Mondial Şcolar la fotbal

EXCLUSIV – Craiovenii vor juca finala mică la Campionatul Mondial Şcolar la fotbal

Echipa Liceului Tehnologic Auto Craiova a pierdut meciul contra reprezentantei Germaniei, scor 2-3, din semifinalele Campionatului Mondial Şcolar şi va juca duminică, de la ora 10.30, finala mică a competiţiei de la Bordeaux (Franţa). După cele două reprize regulamentare de joc (60 de minte) scorul a fost egal, 0-0, apoi s-a trecut la „regula casei“ de departajare. Mai exact, în loc să execute penalti, jucătorul desemnat de antrenor porneşte cu mingea la picior de la mijlocul terenului şi, în 10 secunde, trebuie să-l învingă pe portar. Din tabăra craioveană au marcat astfel Alex Cioablă şi Ştefan Enache, Antonio Cruceru, Cătălin Ionescu şi Alex Popescu trecându-şi numele pe lista celor care au ratat.

Profesorul Paul Răducan a utilizat următorii jucători: L. Popescu – Troacă, Sandu, Lică, Enache – C. Ionescu, Cruceru, Marinoiu, Grosu – Al. Popescu, Cioablă. Pe parcurs au mai intrat: Amza, Nistorescu, Tămârş, Preda, Cl. Marin, An. Georgescu.

„Îmi este ciudă că am pierdut în felul ăsta, mai ales că am dominat meciul. Regula asta cu plecatul de la mijlocul terenului am aflat-o cu două zile înainte să plecăm în Franţa şi n-am apucat să o exersăm la antrenamente. Mi-a lăsat un gust amar acest meci, pentru că nu meritam să pierdem. Până la urmă trebuie să mergem mai departe şi să ne concentrăm pentru următorul meci“, a spus Paul Răducan, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Echipa Liceului Tehnologic Auto Craiova va juca duminică dimineaţă, de la ora 10.30, finala mică a Campionatului Mondial Şcolar, în timp ce finala mare, programată de la ora 16.00, va opune echipele Franţei şi Turciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS