12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTunurile pe Dinamo

Tunurile pe Dinamo

Victoria de la Cluj, cu CFR, le-a dat „aripi“ elevilor lui Cristi Pustai, care îşi doresc enorm să o îngenuncheze duminică
pe Dinamo şi să-şi facă fericiţi suporterii

Duşurile reci cu Rapid şi Petrolul Ploieşti par să-i fi trezit la realitate pe elevii lui Cristi Pustai, care au câştigat meritat pe terenul campioanei CFR Cluj. Jucătorii de la Pandurii sunt convinşi că acest succes le-a redat încrederea în propriile forţe, iar acum sunt gata să menţină ritmul şi să câştige partida de duminică, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), de pe teren propriu, cu Dinamo, rivala de o viaţă a oltenilor.
„Vin după o perioadă destul de grea, n-am mai jucat de câteva luni bune. A fost puţin cam greu la Cluj, dar e bine că am trecut peste acest meci şi sper să o ţin aşa în continuare. Sunt sută la sută pregătit şi pentru meciurile următoare. Domnul profesor decide dacă eu trebuie să fiu sau nu titular în următorul meci. Cu Dinamo este unul dintre cele mai importante meciuri, dacă îi batem rămân sub noi şi asta este cel mai important. Nu trebuie să pierdem. Ne-au bătut şi în Cupă, am pierdut şi în campionat, la ei, acum trebuie să-i batem. Nici un meci nu seamănă cu celălalt, iar noi vrem o revanşă. Egalul nu ne avantajează, dar este un meci deschis oricărui rezultat. Dinamo poate fi considerată o surpriză, pentru că la începutul campionatului nu-i dădea nimeni nici o şansă, mai ales că lor le-au plecat mulţi jucători, dar acum toată lumea îi priveşte cu mai multă atenţie“, a spus Marian Pleaşcă într-o conferinţă de presă. „Faptul că jucăm cinci meciuri acasă până la sfârşit este un avantaj. Nu prea am pierdut pe «Municipal», doar cu Petrolul… Toată lumea îşi doreşte să nu dezamăgească şi cred eu că nu vom mai pierde nici un punct pe teren propriu până la sfârşit. Suporterii s-au învăţat cu victoriile şi meciurile spectaculoase, iar noi nu dorim să-i dezamăgim. Avem un program destul de bun. Victoria de la CFR ne-a ajutat enorm, mai ales moral, pentru că ne pierduserăm încrederea după cele două meciuri. Dacă fiecare respectă ce are de făcut şi se dăruieşte, aleargă mult, acest lucru poate să facă diferenţa în meciul cu Dinamo“, a fundaşul gorjean.

Ionuţ Rada: O să ne atingem obiectivul

La fel de optimist s-a arătat şi tânărul Ionuţ Rada, acesta fiind convins că Pandurii poate depăşi pe Dinamo şi că la sfârşitul sezonului oltenii au toate şansele să se claseze pe un loc de cupă europeană. „Nu contează unde evoluez în teren, ci să-mi fac datoria, iar eu încerc să o fac de fiecare dată cât mai bine şi echipa să obţină un rezultat favorabil. Este foarte important că am câştigat cu CFR, echipa campioană, iar cele trei puncte ne ţin acolo sus şi ne dau un moral bun pentru meciurile care urmează. Meciul cu Dinamo este foarte important. Dacă o să obţinem cele trei puncte, şi eu sper să facem lucrul acesta, o să ne distanţăm de ei. Avem până la sfârşit cinci jocuri acasă, şi unul la o sută de kilometri distanţă de Târgu Jiu, pentru că jucăm la Severin, şi două deplasări, ceea ce ne avantajează. O să ne atingem obiectivul. Avem alături de noi şi publicul şi sper să ne adjudecăm cele trei puncte din jocul de sâmbătă. Şi dinamoviştii sunt motivaţi, sunt la un punct în spatele nostru şi vin să-şi joace şansele. Nici o echipă nu este invincibilă, se joacă de la egal la egal cu fiecare adversar“, a punctat Ionuţ Rada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS