Acasă Sport Marica, spre Inter

Marica, spre Inter

-

Atacantul român Ciprian Marica nu pare decis să continue la formaţia germană Schalke 04, fapt dezvăluit de directorul sportiv al nemţilor, Horst Heldt. Oficialul grupării din Gelsenkirchen a afirmat, la începutul săptămânii, că internaţionalul nostru negociază cu Inter Milano şi că formaţia germană nu i-a propus încă prelungirea contractului, scadent în această vară. „Încă ne gândim dacă îi vom propune prelungirea contractului lui Marica, dar nu are nici un sens să vorbim acum. Jucătorul nu este lipsit de oferte, iar Internazionale Milano este extrem de interesată de achiziţionarea lui“, a spus Horts Heldt, la Sport 1 TV. Lucrurile s-au confirmat ieri, presa italiană scriind că trupa lui Jens Keller i-a făcut, în sfârşit, oferta de prelungire a angajamentului lui Marica, dar că acesta a refuzat-o. „Dacă Inter decide să-l aducă la Milano pe Ciprian Marica, nu va trebui, aşadar, să plătească nici un ban pentru serviciile românului“, a notat Gazzetta dello Sport.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.