Acasă Sport Lobonţ tratează prelungirea cu AS Roma

Lobonţ tratează prelungirea cu AS Roma

-

Impresarul Victor Becali a declarat ieri că a început negocierile cu oficialii clubului AS Roma cu privire la prelungirea contractului portarului Bogdan Lobonţ. „Am început discuţiile cu oficialii clubului AS Roma cu privire la viitorul lui Lobonţ. Jucătorul este fericit la Roma şi toată lumea este mulţumită de munca lui. Nu am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, încă discutăm. La sfârşitul lunii ne vom reîntâlni. Cred că Lobonţ va mai rămâne un sezon la AS Roma, dar vom vedea ce va fi“, a spus Becali, pentru site-ul gazzettagiallorossa.it, citat de Mediafax. Bogdan Lobonţ (35 de ani) a fost achiziţionat de AS Roma de la Dinamo în 2009 şi mai are contract cu gruparea italiană până la finalul sezonului.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.