17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Gata cu ghinioanele“

„Gata cu ghinioanele“

CS Apa Craiova a bifat sâmbătă prima victorie din retur, cele trei puncte obţinute cu Pandurii II Târgu Jiu fiind contabilizate graţie golului marcat de Robert Căle în minutul 76. Mijlocaşul craiovean a marcat şi, cu puţin noroc, şutul său de la aproximativ opt metri, lateral dreapta, la colţul lung, ocolind multe picioare ale adversarilor până s-a oprit în plasă, dar important este că trupa lui Ionel Luţă a spart gheaţa.
„Mă bucur enorm că am marcat şi că am câştigat. Aveam mare nevoie de această victorie. Am crezut tot timpul în şansa noastră şi iată că am trecut de Pandurii II. Cu Giarmata am dominat, am ratat mult şi ne-am ales doar cu un punct, trebuia să spargem gheaţa. Gata cu ghinioanele! De acum înainte sper să fie altceva“, a declarat Robert Căle, golgheterul echipei craiovene, cu trei reuşite, pentru GdS.

„Vom evita retrogradarea“

Chestionat în legătură cu noua „casă“ a echipei CS Apa, mijlocaşul de 20 de ani a spus că el şi colegii săi s-au simţit bine pe „Extensiv“, dar că şi pe stadionul „Depou“ sunt în largul lor. „Nu ştiu cât de mult a contat faptul că nu s-a mai jucat pe «Extensiv», ci pe «Depou», ştiu însă că noi nu ne împăcăm cu locul din clasament şi că ne dorim foarte mult să scăpăm de la retrogradare. Ne pregătim foarte bine, deşi nu avem condiţii şi vrem să obţinem un nou succes cu Autocatania Caransebeş şi astfel să ne apropiem de plutonul echipelor aflate la jumătatea clasamentului. Apoi jucăm acasă cu CS Vladimirescu şi cu CSM Lugoj şi dacă obţinem şase puncte, ceea ce ne este la îndemână, intrăm în normalitate. Vom evita retrogradarea“, a spus Robert Căle, mărturisind că din vară speră să îmbrace tricoul Universităţii Craiova. „Eu zic că o să se facă echipă în vară şi o să fac parte şi eu din lot, dar până atunci trebuie să-mi fac treaba cât mai bine la CS Apa şi să contribui cât mai mult la rămânerea acestei echipe în Liga a III-a“, a punctat Robert Căle.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS