15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au băgat CFR-iştii în şedinţă

Pandurii au băgat CFR-iştii în şedinţă

Pandurii Târgu Jiu a obţinut un succes extrem de important vineri seară, în deplasare, cu CFR Cluj, în etapa a 26-a din Liga I. Gruparea olteană a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), golurile învingătorilor fiind reuşite de Ibeh (‘7), Matulevicius (‘67) şi Voiculeţ (‘71), replica ardelenilor venind de la Rada (‘55) şi Bjelanovici (‘90+4). De menţionat că echipa gazdă a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 65, când a fost eliminat Rui Pedro.
CFR Cluj: Felgueiras – Panin, Piccolo, Rada, Camora – Maah (‘46, Rui Pedro), Maftei (‘64, Sulley), Mureşan, Deac – Weldon, Kapetanos (‘80, Bjelanovici). Antrenor: Paulo Sergio.
Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Mamele, Ionuţ Rada II – Călin Cristea, Anton (‘73, Unguruşan), Nistor – Voiculeţ (‘80, Dan Alexandru), Matulevicius, Ibeh (‘85, Grigoraş). Antrenor: Cristian Pustai.
„Mă bucur că am încheiat această perioadă neagră. Pierdusem deja două jocuri, chiar dacă am fi putut să obţinem mai mult. Timpul e ireversibil însă. Ne bucurăm că am câştigat cu echipa campioană, care este într-o revenire de formă. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Din păcate, ratăm foarte mult. Paradoxal, primele 45 de minute de acasă cu Petrolul au fost cele mai bune din acest an. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Voiculeţ este un tip introvertit. S-a simţit lipsa lui. A reuşit un gol frumos, dar o echipă nu stă în nimeni. Am arătat ca o echipă harnică“, a spus antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai, la Digi Sport.
După meci, Paulo Sergio a fost demis, antrenor principal la CFR Cluj fiind numit craioveanul Eugen Trică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS