22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEgal cu cântec pe „1 Mai“

Egal cu cântec pe „1 Mai“

Tensiune mare pe stadionul „1 Mai“ din Slatina la meciul de vineri, dintre FC Olt şi ACS Poli Timişoara, încheiat la egalitate, scor 1-1, confruntare care a contat pentru etapa a 21-a din Liga a II-a, seria 2. Totul a fost cauzat de maniera de arbitraj a centralului Marcel Bârsan, care a anulat un gol oaspeţilor pe motiv de ofsaid (Miculescu ’36 – n.r.), dar s-a revanşat acordându-le două penaltiuri. Primul, în minutul 57, la un henţ involuntar al lui Bozidar Cosic, dar şutul lui Szekely de la punctul cu var a fost apărat de Bugiu. Impulsionaţi de public, elevii lui Dan Oprescu au reuşit să pună stăpânire pe joc şi au marcat dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, Andrei David făcând inutil plonjonul lui Kirev (’67). Cel de-al doilea penalti acordat de Bârsan a avut loc în minutul 90+2, la un presupus fault al lui Alexandru Marin asupra lui Poparadu, Trandu şutând imparabil pentru Bugiu, stabilind rezultatul final (1-1, ‘90+3).
FC Olt: Bugiu – V. Dima, I. Şerban, Cruşoveanu, Giurcă (’50, Cosic) – Polgar, Quist, Bancu – Firţulescu, D. Ene (’31, An. David), M. Matei (’79, Al. Marin). Antrenor: Dan Oprescu.
ACS Poli: Kirev – Nohai, Redzepi, Miculescu, Bălace – Goge (’46, Bărbuţ), Poparadu, Trandu, Fl. Nanu (’73, Al. Boştină) – Boldea (’68, M. Dina), S. Szekely. Antrenor: Valentin Velcea.
Cartonaşe galbene: Dima, Polgar, Firţulescu, Quist / Nohai, Redzepi.

Geolgău: Bârsan a prins o zi mai slabă

Preşedintele echipei FC Olt Slatina, Ion Geolgău, s-a arătat dezamăgit de faptul că nu au fost contabilizate toate cele trei puncte, a admis că Marcel Bârsan a făcut praf meciul, dar nu crede că a fost ceva premeditat. „Avem o echipă bună, dar, din păcate, de patru jocuri am fost penalizaţi de arbitru în momente importante. Este frustrant, jucătorii au dus meciul până în minutul 90, plus cele două, trei minute de prelungire şi să iei gol din penalti, la o fază în care nu se impunea… Jocul echipei îmi place, jucătorii au nevoie de un şoc pozitiv, să poată declanşa potenţialul pe care îl au. Meritam cele trei puncte, dacă faceţi o radiografie a partidei. Ei nu au avut nici un şut pe spaţiul porţii din acţiune. Singurele şuturi pe poartă au fost cele din penalti. Să acorzi atât de uşor penalti, în minutele de prelungire, împotriva unei echipe-gazde, când ai mai dat unul, iar acela, cred că din zece arbitri, opt nu l-ar acorda… Eu îl ştiu pe Bârsan, este un arbitru care vrea să iasă în evidenţă, care, atunci când nu este cazul, se bagă singur în seamă. E păcat pentru el, că este tânăr, dar a făcut multe greşeli. Quist spune că nu a fost fault la Bălace, la acea lovitură liberă premergătoare penaltiului din prelungiri, că el ar fi cerşit. Arbitrul a tot împins jocul spre careul nostru şi, văzând că nu pot egala, le-a pus-o pe var“, a declarat Geolgău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS