Acasă Sport Baschet (m) – SCM-U Craiova a pierdut primul meci din play-off

Baschet (m) – SCM-U Craiova a pierdut primul meci din play-off

-

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de către Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 78-64 (16-17, 21-14, 18-21, 23-12), în primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale.
Pentru SCM-U au evoluat: Habus 8 puncte, Draguşin 6, Seals 13, Bureau 11, Dzambic 21, Djurasovic, Miskovic 5 şi Petrişor. Jocul al doilea va fi mâine, de la ora 17.30, tot la Craiova, iar următoarele două la Mediaş. Se joacă după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”.
Cei 4.000 de spectatori craioveni au creeat o coregrafie specială înainte de debutul partidei, ţinând în mâini foi de dimensiunea A3 pe care erau desenate inimi alb-albastre. Ionuţ Drăguşin, pivotul formaţiei din Bănie a intrat în teren ţinând-o în braţe pe micuţa Daria, o fetiţă de 6 ani, care are nevoie de aproximativ 40.000 de euro pentru efectuarea unei operații de extirpare a unui chist arahnoidian de fosă posterioară.
Tot înainte de debutul partidei, prefectul Doljului, Marius Deca, i-a oferit o cupă lui Cristian Becheanu, puştiul de 14 din Segarcea, care sâmbătă a uimit pe toată lumea cu gestul său, salvând un copil de trei ani căzut într-o fântână.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.