17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) – SCM-U Craiova a pierdut primul meci din play-off

Baschet (m) – SCM-U Craiova a pierdut primul meci din play-off

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de către Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 78-64 (16-17, 21-14, 18-21, 23-12), în primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale.
Pentru SCM-U au evoluat: Habus 8 puncte, Draguşin 6, Seals 13, Bureau 11, Dzambic 21, Djurasovic, Miskovic 5 şi Petrişor. Jocul al doilea va fi mâine, de la ora 17.30, tot la Craiova, iar următoarele două la Mediaş. Se joacă după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”.
Cei 4.000 de spectatori craioveni au creeat o coregrafie specială înainte de debutul partidei, ţinând în mâini foi de dimensiunea A3 pe care erau desenate inimi alb-albastre. Ionuţ Drăguşin, pivotul formaţiei din Bănie a intrat în teren ţinând-o în braţe pe micuţa Daria, o fetiţă de 6 ani, care are nevoie de aproximativ 40.000 de euro pentru efectuarea unei operații de extirpare a unui chist arahnoidian de fosă posterioară.
Tot înainte de debutul partidei, prefectul Doljului, Marius Deca, i-a oferit o cupă lui Cristian Becheanu, puştiul de 14 din Segarcea, care sâmbătă a uimit pe toată lumea cu gestul său, salvând un copil de trei ani căzut într-o fântână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS