22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt, pusă la încercare de bănăţeni

FC Olt, pusă la încercare de bănăţeni

Formaţia FC Olt Slatina întâlneşte astăzi, de la ora 17.00 (Dolce Sport 2), pe ACS Poli Timişoara, acesta fiind duelul care deschide runda a 21-a din Liga a II-a, seria 2. Cele trei puncte puse în joc sunt râvnite de ambele combatante, care se află la poli opuşi în clasament, declaraţiile războinice auzindu-se atât din tabăra olteană, cât şi din cea bănăţeană.
„Ne aşteaptă un meci dificil, ACS Poli este o echipă bună, dovadă fiind locul ocupat în clasament, dar nu ne sperie cu nimic. Noi trebuie să intrăm concentraţi pe teren şi să încercăm să ne facem jocul, iar la final să ne bucurăm. Sunt trei puncte mari, pe care trebuie să le câştigăm. Suntem pregătiţi şi fizic, şi psihic ca să ieşim din pasa proastă în care ne aflăm acum şi trebuie să demonstrăm asta pe teren“, a declarat fundaşul oltenilor, Cosmin Cruşoveanu, pentru GdS.
„Va fi o misiune dificilă, un meci greu, din cauza şocurilor psihice ale echipei, nu a celor trei absenţe (Petrovic, Şeroni şi Marovic – n.r.), pentru că avem jucători care pot oricând să-i înlocuiască cu brio pe cei care lipsesc. FC Olt este o echipă frumoasă, joacă dezinvolt, nu are nimic de pierdut“, a spus Valentin Velcea, antrenorul bănăţenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS