13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Oltchim a învins Gyor, dar a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

Handbal (f) – Oltchim a învins Gyor, dar a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat, în această seară, la Veszprem, calificarea în finala Ligii Campionilor, deşi a învins echipa Gyor ETO, scor 25-24 (14-10), în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, campioana Ungariei a câştigat la Bucureşti, cu 24-22 (14-10), iar cu scorul general de 48-47 s-a calificat în cea de-a opta finală din istorie, dar fără a câştiga vreuna din cele precedente.
 
În această seară, Oltchim a jucat formidabil, a fost calificată în marea finală aproximativ 50 de minute, dar s-a prăbuşit în ultimele secvenţe ale jocului. Vâlcea a pierdut ultimul atac, când Oana Manea a dat o pasă greşită.
 
ETO Gyor: portari: Haraldsen (18 intervenții), Herr; marcatoare: Lekic 5 goluri, Radicevic 4 Loke 4, Gorbicz 3 (toate din 7m), Kovacsics 3 (toate din 7m), Amorim 2, Redei-Soos 2, Szepesi 1. Antrenor: Martin Ambros.
 
Oltchim:  portari: Navarro (21 intervenții), Ungureanu; marcatoare: Barbosa 5 goluri, Manea 5, Pineau 4, Managarova 3, Bulatovic 3 (1 din 7m), Meiroșu 2 (ambele din 7m), Nechita 1, Jovanovic 1, Brădeanu 1. Antrenor: Jakob Vestergaard.
 
În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale chiar de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS