13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPustai, luat la ochi de suporteri

Pustai, luat la ochi de suporteri

Pandurii au pierdut pe teren propriu cu Petrolul, iar suporterii gorjeni consideră că antrenorul Cristi Pustai este principalul vinovat

Antrenorul Cristi Pustai le-a ieşit de la inimă suporterilor gorjeni după înfrângerea în faţa Petrolului Ploieşti, de pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, scor 1-3, câţiva dintre fani cerându-i chiar demisia. Cu profesorul de matematică la timonă, Pandurii a avut evoluţii oscilante, iar pentru faptul că favoriţii au pierdut al doilea joc consecutiv, după cel cu Rapid, aceştia încep să creadă că ocuparea unui loc de cupă europeană devine doar o himeră. „Aşa sunt suporterii. Punctele în retur se câştigă mult mai greu şi avem o misiune încă de îndeplinit. Este o înfrângere greu de digerat, dar, din păcate, asta este situaţia şi trebuie să mergem mai departe. Este un obiectiv pe care ni-l dorim, ni-l asumăm şi pentru care încercăm să luptăm. Am pierdut o bătălie, dar războiul e în desfăşurare, n-are sens acum să capitulăm. Cu Petrolul nu am reuşit să marcăm, iar asta ne-a costat. Atacanţii lor au făcut diferenţa“, a spus Cristi Pustai, la Digi Sport.

Nistor şi Pârvulescu le-au bătut obrazul fanilor

La rândul său, mijlocaşul oltenilor, Dan Nistor, s-a declarat dezamăgit de reacţia publicului din finalul partidei cu Petrolul, considerând că suporterii nu ar fi trebuit să ceară demisia lui Pustai, ci să încurajeze echipa. „Ţin pe această cale să le mulţumesc acestor minunaţi suporteri, care sunt alături de noi şi care sunt obişnuiţi numai cu Champions League, cu cupe, cu trofee, cu foarte multe trofee, pentru modul cum ne-au susținut din nou“, a spus Dan Nistor.
Ironia făcută de fotbalist a fost completată de preşedintele Eugen Pârvulescu. „Cred că era bine să scandeze, să încurajeze mai bine echipa noastră, pentru că i-am auzit foarte rar“, a spus conducătorul pandurilor, făcând şi un scurt bilanţ al jocului. „Noi am ratat, ei au marcat. În primele 30 de minute am dominat clar. Ei au înscris la a doua intrare în careu. Penaltiul a reprezentat momentul psihologic. Scorul de 2-0 ne-a turnat plumb în ghete. Mingote îmi spune şi acum că el a atins primul mingea. Nu ne e teamă că pierdem locurile europene şi că nu ne vom clasa pe unul dintre primele patru locuri. Sunt dezamăgit de atitudinea unei părţi a publicului care a fost supărată de eşec. Le atrag atenţia că e prima înfrângere acasă în acest sezon“, a spus Eugen Pârvulescu, la Radio GSP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS