16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurugiu a adus victoria vâlcenilor

Surugiu a adus victoria vâlcenilor

CSM Vâlcea a debutat cu victorie în retur, trupa lui Alexandru Pelici câştigând la limită, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa piteştenilor de la FC Argeş, partida contând pentru etapa a 17-a din Liga a II-a, seria 2. Golul victoriei a fost marcat de craioveanul Olivian Surugiu, care a reluat cu capul, imparabil, din şase metri, o centrare venită de pe dreapta, de la Szabo (‘66).
CSM Vâlcea: Pascal – Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu – Pârvu, Neagoe – Vasile (‘3, Szabo), C. Stoica, Surugiu (’69, N. Nicolae) – Nkongue (’87, Traore). Antrenor: Alexandru Pelici.
FC Argeş: Croitoru – Ad. Voicu (’85, Dulcea), Vişa, Negoiţă, Briceag – Al. Popa (’80, Mirescu), Răuţă (’69, Enuţă), Cârstoiu, Manole – M. Ion, Ivănică. Antrenor: Iulian Crivac.
Au arbitrat: B. Anghelinei – M. Marchidanu, P. Iugulescu.

Pelici: Aveam nevoie de victorie ca de aer

Antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici, a fost foarte bucuros de succesul obţinut. „Raportat la numărul de ocazii, putem spune că am meritat victoria, dar poate după lupta surdă de la mijlocul terenului era mai echitabil un egal. Pe jucătorii noi i-am mai antrenat, cu excepţia lui Surugiu, dar mă bucur că l-am cunoscut acum, pentru că a marcat, însă apoi a cerut schimbare. Aveam nevoie de cele trei puncte ca de aer, mă bucur pentru determinarea echipei în faţa unei formaţii bune, care, dacă câştiga, intra în lupta pentru promovare. În plus, echipa nu a fost moartă pe final. Este meritul fostului antrenor, Laurenţiu Tudor, care a făcut o pregătire fizică foarte bună. Le mulţumesc suporterilor care ne-au încurajat, dar şi antrenorului Iulian Crivac pentru aprecierile măgulitoare la adresa mea făcute în presa argeşeană. Sper să facem o treabă bună. Urmează un joc greu la Târgu Mureş, contra unei echipe puternice, care este candidată la promovare. Nu îmi amintesc cu plăcere de perioada în care am fost la Târgu Mureş, dar va fi un joc simplu de campionat“, a spus Pelici, conform liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS