13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul, succes important cu Mediaş

Severinul, succes important cu Mediaş

CS Turnu Severin a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I, în care cele două goluri au fost înscrise în ultimele minute de joc. Reuşitele oltenilor de la Dunăre au purtat semnăturile lui Florin Costea (‘90), care nu a greşit ţinta de la cinci metri, după o centrare a lui Olah, şi Mihai Roman (‘90+5), care a stabilit scorul final cu un şut la colţul lung, după o pasă a fostului golgheter al României.
CS Turnu Severin: Panagopoulos – Dănănae, Durimel, Asanovici, Brata (‘72, M. Roman) – Neacşa, Djalilov, Olah, Hasanovici – Fl. Costea, Thomas (‘90+3, Bălău). Antrenor: Ionel Gane.
Gaz Metan Mediaş: Greab – Radovici (‘64, Avram), Trtovac, Markovici, C. Petre – Breeveld, Todea (‘69, D. Roman) – Eric, Llullaku (‘86, Drăghici), Buzean – Bawab. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
Cartonaşe galbene: Djalilov ‘42 / Radovici ‘53, Markovici ‘90+4.
Au arbitrat: R. Dumitru – V. Avram, M. Grigoriu.
Observatori: N. Grigorescu, E. Dembroschi.

Jerry Gane: Florin Costea creşte de la meci la meci

Antrenorul echipei CS Turnu Severin, Jerry Gane, a fost foarte bucuros în urma succesului obţinut în faţa găzarilor din Mediaş, punctând că Florin Costea, eroul meciului, este în revenire de formă. „Am întâlnit o echipă puternică, dar am meritat victoria, chiar dacă am obţinut-o abia pe final. Nu poţi să ai prea multe ocazii. Am ajuns în faţa porţii, dar ne-a lipsit luciditatea la finalizare. Era foarte important la pauză să nu disperăm, pentru că am fi lăsat spaţii şi puteam pierde meciul. Mai sunt destule etape în care putem remonta diferenţa din clasament. De la Florin se aşteaptă foarte mult, el creşte de la meci la meci, iar adversarii îşi iau mereu măsuri de precauţie când joacă el. A căpătat încredere după golul marcat şi cred că va creşte şi mai mult“, a declarat Jerry Gane, la Digi Sport.
Antrenorul ardelenilor de la Gaz Metan Mediaş, Gigi Mulţescu, a fost supărat pe jucătorii săi, pentru că nu au reuşit să se concentreze în faza de finalizare, punctând că golurile au fost luate foarte uşor. „Eu cred că nimeni nu se aştepta la acest rezultat, pentru că am avut controlul jocului. Sigur, nu mai este important să ai posesia, ci ocazia. Din păcate, le-am ratat. Am întâlnit o echipă cu şase jucători în apărare, care nu s-a descoperit deloc. Bine, n-am nici o explicaţie pentru cum a ratat Bawab, cum a ratat Eric. Jocul a fost puţin influenţat şi de vânt, dar am avut o atitudine pozitivă. A fost problema de concentrare. Am ratat foarte uşor şi am primit gol dintr-o centrare“, a declarat Gigi Mulţescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS