17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim joacă la Budapesta doar cu un pivot

Oltchim joacă la Budapesta doar cu un pivot

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă (ora 17.00, DigiSport 1) pe terenul formaţiei ungare Ferencvaros Budapesta, încă un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.
Antrenorul Jakob Vestergaard a declarat că formaţia olteană poate câştiga Liga Campionilor în acest sezon şi a precizat că jucătoarele Navarro, Barbosa şi Pineau, care au depus memorii pentru a deveni libere de contract, vor evolua în partida cu Ferencvaros. „Suntem pregătiţi pentru duelul cu Ferencvaros. Tactica o avem. M-am gândit şi la un plan B, şi la un plan C, în cazul în care nu ne va merge jocul de la început. Ştiu că la Budapesta jucăm pentru totul sau nimic. Numai o victorie ne menţine în cursă, sunt conştient de asta. Zvezda nu mai are şanse la calificare şi nu are motivaţia să facă o surpriză la Krim“, a spus tehnicianul danez. După ce Ionela Stanca şi-a reziliat contractul cu gruparea vâlceană, singurul pivot din lot a rămas Oana Manea.
După patru etape disputate din grupa a doua principală, Krim Ljubljana este lider, cu şase puncte, Budapesta are tot şase puncte, dar golaveraj inferior, Oltchim – patru, iar Zvezda este ieşită din cursa pentru semifinale, fără nici un punct. În semifinale se califică primele două clasate în grupă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS