9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteliştii visează frumos

Steliştii visează frumos

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, crede că „roş-albaştrii“ au şanse să treacă de Chelsea, formaţie pe care o vor întâlni astăzi, de la ora 20.00, pe „Arena Naţională“, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Europa. „Sunt bucuros că am ajuns la acest nivel şi sperăm să trecem în următorul tur. Avem şanse la calificare, pentru că avem jucători care joacă la un nivel înalt. Să nu uităm că întâlnirile din Europa sunt speciale, cu două meciuri. Nimeni nu ne dădea şanse cu Ajax, dar am reuşit să o eliminăm. În primul rând, mă interesează să câştigăm meciul de joi (astăzi – n.r.). Pentru noi, calificarea se va juca la Londra“, a declarat Reghecampf, conform Agerpres.
Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat că este pregătit pentru acest meci: „Întâlnim fotbalişti de valoare, care au jucat mulţi ani la nivel înalt. Cu siguranţă, este cel mai important moment al carierei mele“.
Returul va avea loc pe „Stamford Bridge“, pe 14 martie.
Programul partidelor de astăzi, din primul tur al optimilor de finală ale Ligii Europa: ora 19.00: Anji Makhachkala – Newcastle United (Digi Sport 2); ora 20.00: Viktoria Plzen – Fenerbahce, Steaua – Chelsea (ProTV), Stuttgart – Lazio Roma (Digi Sport 3); ora 22.05: FC Basel – Zenit Sankt Petersburg, Benfica Lisabona – Bordeaux (22.05), Levante – Rubin Kazan, Tottenham – Inter Milano (Digi Sport 2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS