12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Zaharia: Vom lua licenţa!

Marian Zaharia: Vom lua licenţa!

Directorul departamentului de licenţiere din FRF, Viorel Duru, a afirmat că mai multe cluburi din Liga I, printre care şi CS Turnu Severin, sunt în pericol să nu primească licenţa pentru viitorul sezon competiţional al Ligii I din cauza faptului că arenele nu posedă sisteme de încălzire pentru gazon. „Trebuie respectate prevederile din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF). La articolul 39 se specifică faptul că la stadioanele din Liga I este obligatorie funcţionarea instalaţiei de încălzire a terenului, din sezonul 2012/2013. Adică, în sezonul în care ne găsim, această instalaţie ar trebui să fie funcţională. Noi vom cere la licenţiere procesul-verbal de constatare că au încălzire a terenului. Sunt cluburi precum Dinamo, Rapid, Turnu Severin şi Viitorul Constanţa care nu au în folosinţă un astfel de sistem. Dar pot închiria un alt stadion, care are un astfel de sistem. Am întrebat la fiecare club, unii ne-au spus că sunt în probe, alţii că le au omologate. Pentru licenţiere vor trebui să prezinte documente“, a declarat Duru, conform Mediafax.

„Se vor rezolva problemele“

Chestionaţi în legătură cu această problemă, răspunsul oferit de oficialii CS Turnu Severin este pe placul suporterilor olteni de la Dunăre, dar nu în totalitate, existând şi varianta ca trupa lui Jerry Gane să plece în pribegie. „Aşa este, avem o problemă din acest punct de vedere, dar noi sperăm să o rezolvăm până la data-limită. Dacă nu, aşa cum spune şi domnul Duru, putem închiria un alt stadion. Asta ar fi varianta de rezervă, pentru că noi credem că nu se va ajunge aici. Mai sunt şi alte probleme de rezolvat şi de pus la dosar, dar eu zic că va fi bine şi vom lua licenţa“, a declarat noul vicepreşedinte al CS Turnu Severin, Marian Zaharia, pentru GdS.
Perioada de depunere a documentaţiei necesare pentru obţinerea licenţei pentru sezonul 2013/2014 al Ligii I este între 4 şi 29 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS