20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Antrenorul echipei Twente, Steve McClaren, a demisionat

Fotbal – Antrenorul echipei Twente, Steve McClaren, a demisionat

Antrenorul englez Steve McClaren a demisionat de la conducerea tehnică a formaţiei FC Twente, în urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă, a anunţat, marţi, gruparea olandeză pe site-ul oficial. „Clubul este mai important decât un individ. Echipa Twente este prea dragă inimii mele pentru a-i împiedica progresul. Presiunea suporterilor a devenit prea puternică. Cel mai bine pentru echipă este să plec. Rămân convins că Twente poate termina campionatul în primele patru echipe”, a explicat tehnicianul în vârstă de 51 de ani.

După 24 de etape, Twente Enschede ocupă locul cinci în Eredivisie, cu 44 de puncte, fiind la şase puncte de liderul PSV Eindhoven. Fosta adversară a echipelor Steaua şi FC Vaslui în Liga Europa a înregistrat o serie de şase meciuri fără victorie, obţinând ultimul rezultat negativ sâmbătă, scor 1-2, pe terenul formaţiei Heerenveen.
În primul său mandat la Enschede, McClaren a câştigat titlul cu Twente în 2010. Fostul selecţioner al Angliei a mai antrenat Wolfsburg şi Nottingham Forest, înainte de a reveni la Twente în ianuarie 2012, când l-a înlocuit pe olandezul Co Adriaanse. El a fost tehnicianul echipei Middlesbrough în perioada 2001-2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS