17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDamila a spart gheaţa

Damila a spart gheaţa

Divizionara secundă Damila Măciuca a bifat primul succes în amicalele disputate în cantonamentul de la Gyula, oltenii impunându-se miercuri seară cu 2-0 în faţa echipei Szeged, care evoluează în liga secundă maghiară. Codruţ Lircă a deschis scorul, transformând o lovitură liberă de la 25 de metri, iar Adrian Popa a finalizat cu gol o acţiune personală, informează fcdamila.ro.
Antrenorul vâlcenilor de la Damila, Claudiu Niculescu, a început partida cu următorul unsprezece: Matache – Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Cucui, E. Stoica – Bărbulescu, Menassel – A. Popa, B. Geantă, Lircă – Codin. Pe parcurs au mai fost introduşi Smedescu, Melcea, Pârvulescu, Iancu, Iordache şi O. Popescu.
De remarcat că francezul Nasser Menassel a debutat pentru Damila, iar mijlocaşul dreapta Iosif Melcea a revenit după ce o accidentare l-a ţinut pe tuşă ultimele două săptămâni.
În cantonamentul din Ungaria, Damila Măciuca a mai susţinut două partide de verificare cu Oroshaza şi FC Oşorhei, ambele încheindu-se 0-0. Alb-verzii revin astăzi la Râmnicu Vâlcea, iar miercurea viitoare vor susţine un nou test, adversara nefiind încă stabilită. Ultimul amical înainte de reluarea campionatului Ligii a II-a se va desfăşura sâmbătă, 2 martie, la Drăgăşani, în compania celor de la FC Caracal, prilej cu care va avea loc şi prezentarea echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS