14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Cristian Ciocan şi Aleksei Mazikin au trecut de cântarul oficial

Box – Cristian Ciocan şi Aleksei Mazikin au trecut de cântarul oficial

Greii Cristian Ciocan şi Aleksei Mazikin, care se vor confrunta vineri, de la ora 18.30 (Sport.ro), în gala WBO „Box la intensitate maximă”, organizată de Primăria Galaţi la Patinoarul Artificial Dunărea, au trecut, astăzi, de cântarul oficial, informează Agerpres. Conform cântarului oficial, greutatea pugilistului gălăţean Cristian Ciocan este de 111,1 kg, iar cea a adversarului său, ucraineanul Aleksei Mazikin, este de 120 de kg. 

După ceremonia cântarului oficial, Cristian Ciocan a afirmat că nu are emoţii pentru meciul de vineri şi că este bucuros că atât prietenii, cât şi familia lui sunt alături de el şi îl susţin. Pugilistul a mai spus că va încerca să joace toate cele 12 runde, dar că asta nu înseamnă că nu se gândeşte să îşi facă K.O. adversarul înainte de bătaia gongului final. „Mă simt bine, am făcut acum cântarul, sunt pregătit, greutatea este bună, nu am avut emoţii la cântar. Mă bucur că au fost atâţia alături de mine, atât prietenii cât şi familia. Nu am emoţii pentru meciul de mâine, trebuie să mă concentrez, mai ales că este un meci acasă. Vreau să fac 12 runde, dacă e să vină K.O., vine singur”, a spus Ciocan.
Pentru organizarea galei de box, Primăria Galaţi a alocat 124.000 de euro de la bugetul local. Preţul biletelor este de 50 de lei – categoria a 2-a, 90 de lei – categoria 1 şi de 200 de lei – VIP.
Sala patinoarului are o capacitate de 3.500 de locuri şi se pare că până acum au fost vândute aproximativ 2.000 de bilete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS