12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae și Bucur vor în cupele europene cu echipa Kuban Krasnodar

Niculae și Bucur vor în cupele europene cu echipa Kuban Krasnodar

Cei doi atacanţi români ai echipei Kuban Krasnodar, Daniel Niculae şi Gigel Bucur, trag tare la antrenamente şi visează să joace în Europa League, o performanţă pentru formaţia rusă. Fosta echipă a lui Dan Petrescu a terminat anul pe locul patru, iar acum are de gând să nu cedeze locul de cupă europeană. Cu un nou antrenor pe bancă, cei doi atacanţi români de la Kuban, Daniel Niculae și Gigel Bucur, speră să fie titulari meci de meci.
„La sfârșitul lui decembrie aveam minutele și meciurile numărate pe degetele de la o mână. Acum o pot lua de la zero, dar eu m-am antrenat și cu celălalt antrenor destul de bine. Aștept ca totul să reînceapă și lupta pentru locul de titular să fie una fair-play“, a declarat Daniel Niculae, conform Digi Sport.
Într-o situație mai bună se găsește Gigel Bucur, care are deja experiență în campionatul Rusiei: „Având în vedere că am jucat trei ani aici, aș putea spune că m-am adaptat. Într-adevăr, mi-am și prelungit contractul încă un an și jumătate și sper să îl duc la bun sfârșit“.
Dacă Gigel Bucur a reuşit două goluri în cele 11 etape în care a fost folosit, Daniel Niculae a avut un sezon mai slab. Internaţionalul nostru a adunat 355 de minute şi şi-a trecut doar o singură dată numele pe tabelă. Sub comanda lui Leonid Kuchuk, fotbalistul de 30 de ani speră să primească mai multe şanse. Bielorusul a fost adus de la Arsenal Kiev, acolo unde i-a avut elevi pe George Florescu şi Ionuţ Mazilu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS