13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStathis Smyris, în război cu Nicolo Napoli

Stathis Smyris, în război cu Nicolo Napoli

Team managerul formaţiei CS Turnu Severin, Stathis Smyris, a continuat atacurile la adresa antrenorului Nicolo Napoli, care mai are contract cu gruparea de la Dunăre până pe 15 ianuarie. Conducătorul grec a afirmat în cadrul conferinţei de presă susţinute cu ocazia reunirii echipei că italianul „e antrenor de play-station“ şi că are aer de mafiot.
„Sunt unii din interior care nu respectă clubul şi care au vrut să ne umilească. A intrat în biroul meu şi a făcut pe mafiotul din Napoli! În opinia mea, e antrenor de play-station. A plecat înainte de Crăciun şi nu a mai dat un semn. Ăsta e antrenor profesionist? Noi am muncit în fiecare zi. Am găsit 15 lei în conturile clubului, dar vom aduce sponsori, însă trebuie să-i convingem că suntem serioşi. Liga I e mai bună decât campionatul grec!“, a declarat team managerul Stathis Smyris, făcând referire şi la discuţia aprinsă avută la începutul săptămânii cu Nicolo Napoli.

„Mi s-a interzis să vin la antrenamente“

Contactat de GdS, Nicolo Napoli nu a dorit să intre în clinci cu Stathis Smyris, punctând că el şi-a făcut treaba cum a putut mai bine şi că doar suporterii şi rezultatele pot spune ce fel de antrenor este.
„Am văzut şi eu declaraţiile pe care le-a făcut… Nu doresc să-i răspund acestuia. Nu am nici o treabă cu el, nici măcar nu-l cunosc, nu am auzit de el. Nu mă afectează deloc afirmaţiile lui. Oamenii mă cunosc bine în România şi ştiu cel fel de antrenor sunt. Ştiu că atunci când am antrenat o echipă am dat totul pentru ca echipei respective să-i meargă bine. Despre situaţia mea, pot spune că ieri (miercuri – n.r.) am primit o notificare din partea clubului în care mi s-a spus că nu voi mai fi antrenorul echipei din Severin. Totodată, mi s-a interzis să vin la antrenamente. Am răspuns acestei notificări şi i-am informat pe conducătorii clubului că aştept o întâlnire pentru a-mi primi suma de bani pe care mi-o datorează. Dacă această întâlnire nu va avea loc până mâine (vineri – n.r.), o să merg la Federaţie să depun tot ce este de depus pentru a-mi recupera banii, apoi o să plec din ţară“, a declarat Napoli, explicând că nu are nici un plan pentru viitorul apropiat. „Chiar nu ştiu ce o să fac în viitorul apropiat. Aştept să se termine problema cu Severinul şi după aceea voi vedea. Nu aş avea nici o problemă să lucrez pe viitor aici, în România. M-am simţit bine aici şi cunosc fotbalul din Liga 1“, a punctat Nicolo Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS