17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzvan Lupu: Vrem victoria cu Mioveni

Răzvan Lupu: Vrem victoria cu Mioveni

Severinenii sunt decişi să câştige confruntarea de astăzi, din Cupa României, şi să se „încarce“ cu moral pentru meciul cu Iaşiul din campionat

Formaţia CS Turnu Severin va întâlni astăzi, de la ora 16.30, pe teren propriu, pe CS Mioveni (locul 10 în Liga a II-a, seria 2), partida contând pentru 16-imile Cupei României. Chinuiţi în campionat, unde nu au cunoscut succesul în cele nouă etape consumate, oltenii speră să spargă gheaţa în competiţia KO, CS Mioveni fiind un adversar accesibil. Vicepreşedintele grupării de la Dunăre, Răzvan Lupu, a afirmat că Marius Bălău şi compania sunt gata să bifeze primul succes din noua stagiune. „Am avut parte de multe jocuri bune în campionat, pe care le-am pierdut sau am făcut egal, deşi meritam mai mult. Băieţii sunt hotărâţi să câştige în Cupă, cu CS Mioveni, şi trebuie să spargă gheaţa. Nu ştiu dacă Napoli şi Jerry Gane vor miza pe rezerve în acest joc, nu i-am întrebat niciodată care va fi unsprezecele de start, dar sunt convins că indiferent cine va intra pe teren va face tot posibilul să câştigăm. Într-un fel ar fi bine să folosească şi jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc, pentru că fiecare merită şansa să arate ce poate. Chiar dacă nu vom începe cu titularii de drept, nu înseamnă că desconsiderăm competiţia. Din moment ce jucătorii ăia fac parte din lot, înseamnă că au valoare, doar că nu le-a venit rândul să o demonstreze. Repet, nu ştiu cu cine vom aborda această partidă, dar noi încercăm să obţinem calificarea şi să ajungem cât mai sus în Cupa României“, a spus „vicele“ severinenilor, pentru GdS. „Vrem victoria cu Mioveniul, echipă pe care am depăşit-o anul trecut în Cupă, când situaţia era exact invers, noi în B şi ei în Liga I. Un succes ne-ar da un moral bun, pentru meciul de duminică, de la Iaşi. Acela este într-adevăr un meci important pentru noi, un joc pe care nu avem voie să-l pierdem“, a completat Răzvan Lupu.
În ediţia trecută a Cupei României, CS Turnu Severin, pe atunci Gaz Metan Severin, o elimina pe CS Mioveni la penaltiuri, eroul oltenilor fiind portarul Alexandru Iordan. În timpul regulamentar, scorul fusese 2-2 (Trifu ‘17, Coţan ‘45 / Dina ‘34, Gheorghe ‘54), iar la loviturile de departajare au înscris Laurenţiu Boroiban, Patrian Trifu, Hugo Moutinho şi Alex Mirescu, respectiv Gabriel Enache pentru oaspeţi.

Ora de disputare,
un inconvenient

Conducătorul CS Turnu Severin a declarat că speră să vină cât mai multă lume la stadion, deşi ora de disputare nu este tocmai potrivită pentru fotbal. „Sper să vină lumea la stadion că avem nevoie de sprijin, dar, din păcate, suntem conştienţi că nu vom avea o asistenţă prea bună. Rezultatele din campionat nu au fost grozave, principalul «duşman» al nostru este ora de disputare, pentru că foarte mulţi vor fi la serviciu la 16.30, alţii abia ajung acasă. Nu ştiu de ce federaţia nu a făcut programarea mai pe seară, că avem nocturne majoritatea echipelor. În fond, pentru suporteri jucăm fotbal… Asta e, nu avem ce face. Din acest motiv am decis să nu deschidem peluzele, pentru că nu are rost să plătim jandarmi în plus. Preţurile biletelor sunt următoarele: 5 lei la tribunele I şi II, 10 lei la tribuna 0 şi 40  de lei la fotolii. Cei care au abonament vor intra gratuit“, a punctat Răzvan Lupu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS