11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCFR Cluj vrea să depăşească performanţa Unirii Urziceni

CFR Cluj vrea să depăşească performanţa Unirii Urziceni

Ioan Andone, antrenorul campioanei României, CFR Cluj, este foarte fericit pentru că va avea ocazia să antreneze în Liga Campionilor şi susţine că doreşte să depăşească performanţa Unirii Urziceni, care a acumulat opt puncte în faza grupelor.
„E o premieră. Am ajuns datorită echipei. Au jucat excepţional. Putea fi scorul mai mare, dar trebuie să fim realişti, dacă ei egalau, se schimba situaţia. Sper să facem puncte în grupele Champions League, deşi ştiu că e greu să depăşim performanţa Unirii Urziceni. Kapetanos e extrem de util. Avem cam mulţi accidentaţi. Sare are fractură de peroneu, e greu. Sperăm să facem faţă cu brio pe atâtea fronturi“, a spus Ioan Andone.
Tehnicianul a mai spus că, odată calificată în grupe, CFR se va întări cu câţiva fotbalişti de valoare.
„O să aducem trei patru jucători. Să vedem dacă vrea să vină Săpunaru, dacă acceptă un salariu mai mic decât la Porto. Eu mi l-aş dori să vină. Am cinci jucători lipsă, dintre care toţi puteau juca titulari. Până la sfârşitul turului trebuie să fim în primele trei echipe pentru a mai avea şanse la titlu“, a mai spus Andone.

Elveţienii au fost
fair-play

Antrenorul echipei FC Basel, Heiko Vogel, a declarat,  într-o conferinţă de presă că formaţia CFR Cluj a meritat să acceadă în grupele competiţiei şi i-a felicitat pe adversari pentru această performanţă. „Felicitări pentru CFR Cluj. O echipă care câştigă ambele manşe înseamnă că merită să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Din punctul nostru de vedere, dezamăgirea e mare. Am avut posesie mai mare în ambele întâlniri şi asta înseamnă că am pregătit bine meciurile, dar am fost lipsiţi de şansă. Ar fi fost un moment fantastic dacă am fi marcat din penalti. Nu sunt obişnuit cu astfel de execuţii din partea lui Alexander Frei. Dacă am fi marcat în debutul reprizei secunde, am fi rămas în meci. Dar nu am reuşit şi asta înseamnă că CFR Cluj a meritat calificarea“, a spus Voegel potrivit prosport.ro.
CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (gol Kapetanos), formaţia elveţiană FC Basel, în manşa secundă a play-off-ului preliminariilor competiţiei, şi după ce câştigase şi în tur cu scorul de 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS