15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Turnu Severin, adversarul perfect

CS Turnu Severin, adversarul perfect

Gaz Metan Mediaş – CS Turnu Severin 2-0
Stadion „Gaz Metan“, spectatori: 2.000.
Au marcat: Avram ‘19, Astafei ‘90+1.
Gaz Metan Mediaş: Buchta – Zaharia (‘39, Llullaku), Frăsinescu, Akaki Khubutia, Ciucă – Fl. Dan (‘46, Vukadinovici), C. Petre, Avram, Breeveld (‘73, Todea) – Astafei, Tahar.
Antrenor: Cristian Pustai.
CS Turnu Severin: Marinescu – Mitic, Bălău, Dandea, Al. Giurgiu (‘62, Abba) – Zaharia, Pătraşcu (‘46, Ologu), Golic, Bălace – Vancea (‘76, Thomas), Moutinho.
Antrenor: Marian Bondrea.
Cartonaşe galbene: Akaki Khubutia ‘66, C. Petre ‘68, Ciucă ‘90 / Tahar ‘47, Bălău ‘88.
Au arbitrat: T. Crăciunescu – B. Velicu, V. Urzică.

Formaţia de la Dunăre se dovedeşte o bună încasatoare de goluri, toate adversarele de până acum reuşind să „culeagă“ puncte frumoase din întâlnirile cu echipa lui Marian Bondrea

Formaţia CS Turnu Severin a luat un sac de goluri până acum în Liga I, nouă la număr, iar cele două puncte contabilizate după şase etape încep să dea frisoane suporterilor de la Dunăre, care nu se mulțumesc cu locul 17 din clasament şi aşteaptă revirimentul. Deranjant este că elevii lui Marian Bondrea nu au jucat deloc rău până acum, însă ineficienţa în faza ofensivă i-a trimis în subsolul clasamentului şi par să nu găsească drumul spre „lumină“. Aşa s-a întâmplat şi vineri seară, în Ardeal, când Marius Bălău şi compania au dat o replică bună celor de la Gaz Metan Mediaş, dar au încasat două goluri şi nu s-au ales cu nimic. Gazdele s-au desprins pe tabelă graţie lui Avram, care a marcat un gol superb, distrându-se cu apărarea severinenilor, a luat mingea de la centrul terenului, a driblat trei adversari şi a marcat cu interiorul de la aproximativ 20 de metri (1-0, ‘20). Replica oltenilor nu s-a lăsat aşteptată, însă acţiunile ofensive au fost sortite eşecului de fiecare dată, Vancea şi Moutinho nereuşind să-i surprindă pe fundaşii adverşi.
Nici la reluare, lucrurile n-au stat altfel, elevii lui Marian Bondrea au combinat mai mult, s-au apropiat uşor-uşor de poarta lui Buchta, dar atât, finalizarea a lăsat de dorit şi în cazul nou-intratului Joel Thomas. Pentru că fotbalul nu iartă şi pedepseşte ocaziile irosite, Gaz Metan Mediaş a reuşit să facă 2-0 chiar în minutele de prelungire, obţinând o victorie foarte muncită. Cel care a pecetluit soarta jocului a fost Astafei, care a marcat pe contraatac, cu un şut la colţul lung al porţii apărate de Andrei Marinescu (2-0, ‘90+1).

Bondrea: Ne lipsesc multe

La finalul partidei de la Mediaş, antrenorul severinenilor, Marian Bondrea, a recunoscut că echipa sa are multe probleme şi că e foarte greu să redreseze „corabia“. „Ne lipsesc foarte multe. Meci de meci se repetă aceleaşi greşeli şi cam la aceiaşi jucători. Am pierdut un joc aşa cum le-am pierdut şi pe celelalte. Sunt foarte dezamăgit. Situaţia e foarte delicată: pierdem teren, ne afundăm în subolul ierarhiei. În continuare avem un program infernal, să sperăm că scăpăm cu faţa cât de cât curată. Aţi văzut, suntem o echipă care nu refuzăm jocul, nu mergem să ne apărăm. Ne-am propus ca obiectiv şi spectacolul sportiv, să vină lumea la stadion să aibă ce vedea, dar şi rezultatul ne interesează. Probabil este o pasă din asta din care nu putem ieşi“, a spus Marian Bondrea, conform oltenia-sport.ro.
De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş a înregistrat a doua victorie în această ediţie a Ligii I, iar Cristi Pustai s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi. „A fost un meci foarte greu. Am preferat ca în această partidă să aducem jucători de viteză, să folosim foarte mult culoarele şi pasele în adâncime. Am fost nevoit să fac schimbări doar din cauza accidentărilor. Avem nouă puncte şi acest lucru este foarte important. Chiar dacă scorul arată frumos, 2-0, am avut un meci extrem de greu“, a declarat Cristi Pustai, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS