23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii n-au rău de înălţime

Pandurii n-au rău de înălţime

Elevii lui Petre Grigoraş sunt gata să facă un meci mare şi în Moldova, contra trupei glumeţului Ionuţ Popa, şi să se menţină în fruntea clasamentului

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu nu au rău de înălţime, locul întâi ocupat în clasament dându-le gorjenilor doar mai multă încredere, nicidecum înfumurare. Trupa lui Petre Grigoraş este gata de o nouă izbândă, de data aceasta la Iaşi, în confruntarea de duminică, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), cu formaţia locală CSMS. „Se pare că Pandurii a căpătat experienţă şi nu numai în jocurile considerate mai uşoare, am reuşit să ne impunem. Am devenit puţin mai mature, am reuşit să ne impunem şi să scoatem puncte şi cu echipe mai bine cotate. Să nu uităm că am învins Gaz Metan Mediaş, care n-a pierdut nici cu Steaua şi a reuşit acum să ia puncte în deplasare, n-am pierdut la Vaslui şi am reuşit acum să batem Oţelul Galaţi, care e o echipă greu de învins. Rămâne de văzut ce va fi în viitor, au trecut cinci etape foarte frumoase. Sigur îmi vor rămâne în minte mult timp, dar vreau ca numărul lor să se mărească tot mai mult, vreau să vorbesc de acest lucru şi după etapa a şasea şi a şaptea şi aşa mai departe. E normal să ne bucurăm, a fost o trăire intensă şi un consum fizic şi psihic foarte mare. Sperăm să abordăm partida de la Iaşi cu încredere de pe o poziţie fruntaşă“, a spus antrenorul Petre Grigoraş, conform publicaţiei Gorj Domino.

Amintirile nu-l chinuiesc pe Grigoraş

Tehnicianul oltenilor nu-şi aminteşte cu plăcere de mandatul pe care l-a avut la Poli Iaşi şi a afirmat că trecutul este deja îngropat, punctând că nu va avea nici un fel de emoţie în „Copou“. „A fost un eşec al meu în cariera de antrenor, mi-am asumat responsabilitatea, nu pot nega că nu a fost un eşec. Mă bucur că echipa a revenit în prima ligă, dar mă gândesc acum la echipa mea. Motivele nu le discut. În viaţa unui antrenor pot apărea astfel de momente, să nu te adaptezi sau să nu te acomodezi. Ca şi jucător, poţi fi într-o perioadă mai proastă. Mi-a părut rău că nu am realizat lucruri frumoase acolo, timpul a trecut, nu ne putem lamenta că am avut un eşec. Nu am nici un fel de emoţii la revenirea mea în Iaşi“, a precizat Grig.
În privinţa lotului, în formaţia gorjeană ar putea apărea unele modificări. Pedro Mingote acuză ceva probleme medicale şi este foarte posibil ca David Lazar să-i ia locul în poartă. „Acum a sosit şansa lui Lazar. Sperăm ca el să intre cu încredere în poartă, să-şi câştige locul. E şansa lui, trebuie să demonstreze că ne putem baza pe el. Eu unul am încredere în el, nu am nici o teamă. Sper să dea siguranţă echipei şi aşa îşi va apăra postul, să ia tricoul şi să nu-i mai dea drumul. Nu ştiu câte schimbări voi face în primul unsprezece“, a spus Grigoraş.
Pentru a evita oboseala, conducerea clubului din Târgu Jiu a decis ca echipa să plece spre Iaşi cu avionul chiar în ziua meciului, decolarea fiind programată sâmbătă dimineaţă de pe aeroportul din Craiova. Gorjenii se vor întoarce din Moldova cu acelaşi zbor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS